anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am luat la sfârșitul lu aprilie gel Base One pink și m-am făcut pe unghii și nu am avut nimic. După câteva zile i l-am dat mătușii mele și unchiul meu a uitat plasa în mașina de dimineață până seara. Normal gelul mi-a curs tot. Am zis ok hai că nu are nimic. Am curățat cutia cum am putut. După când am început iar să mă fac, a început să mă mănânce cuticulele. Și mă pisca când îl bagam în lampă. M-am uitat pe cutie și nu era expirat. Dar el într-una începea să mă usture. Oare din ce cauză?
Cum a stat atunci în căldură în mașină?
Dacă iau altul la fel pot să pățesc?
Mulțumesc.

1 răspuns:
| Wr3nch a răspuns:

Probabil caldura a afectat balansul chimic. Daca cumperi altul si il pastrezi la temperatura potrivita nu ar trebui sa ai probleme.

| anonim_4396 explică (pentru Wr3nch):

Am citit multe despre păstrarea produselor și scrie că ar trebui să fie o temperatura de 24 de grade. Eu le țin într-o cutie cu capac și în dulap. Și e umbra. E răcoare la mine în cameră. Deci acela poate fii factorul declanșator? Menționez că nu am avut probleme la început. Dar după ce îi l-am dat mătușii mele, au început să mă mănânce cuticulele. La început am zis că poate e problema cu un lac dar după din nou iar.
Acum fac o pauza pana îmi revin puțin și după îmi voi lua altul.

| Wr3nch a răspuns (pentru anonim_4396):

Yeah, factorul a fost caldura. Matuseta a fost norocoasa. daca era un deodorant ii putea pusca in masina si ii si strica ceva.

| anonim_4396 explică (pentru Wr3nch):

A lăsat o zi întreaga în mașina în portbagaj. Și mașina e și neagra. Când mi-am primit lucrurile înapoi, gelul era tot curs

| Wr3nch a răspuns (pentru anonim_4396):

Yeah, sigur de acolo a fost problema.