Daca te strang in laterale se mai lasa, daca te strang pe lungime e o problema, nu prea ai ce face decat sa mai tai din degete, ca sora Cenusaresei Cum ti s-a mai sugerat ii porti prin casa. Daca sunt din piele, pui un cocoloş din ziare in ei, imbibat cu niste spirt. Daca nu e piele nu se lasa foarte mult. Altadata poate alegi numarul mai mare, vezi poate ti-i schimba. Picioarele sunt uneori mai umflate (dimineata dupa somn, de exemplu), daca sunt mai mari poti pune in varf un pic de vata si se ajusteaza mai usor decat daca sunt mici.
Pai singura solutie pe care o stiu e: sa ii porti (si eu am niste pantofi care ma strang si i-am purtat o sapt in fiecare zi si acum is mult mai ok)
Pai se mai lasa... nu o sa te mai stranga asa rau trebuie doar sa ii porti.
Stau și mă întreb cum de nu ți-a închis pănă acum profilul cei de la TPU, dar am să le fac eu o sesizare eventual un print screen! Și dacă ție nu o să-ți închidă profilul cei de la TPU înseamnă că sunt mănă în mănă cu tine!
Buna! Pentru data viitoare te sfatuiesc sa iei masura 37 si daca ti-e mare, ii pui un brant(micsoreaza cam cu jumatate de numar).