Arunca i numai ai ce sa faci cu ei si de returnat nu poate fi vorba nu i mai primeste nimeni inapoi, iai stricat tu daca ai vazut ca nu iti erau buni trebuia sa mergi inapoi cu ei sa i returnezi si primeai altii dar asa daca i ai spalat adio, tu i ai cumparat online si i ai probat acasa nu in magazin?
I am probat în magazin
Nu trebuia sa i pui la spalat, trebuia sa nu îi cumperi, acum poti sa i arunci
Buna.De la larg incat sa iti cada pana la strans e destul de mult.Suna ca si cum au intrat la apa.Asa se intampla cu multe haine cumparate din mall.Dai 200 de lei dar de fapt pretul de productie e infim, adaosul fiind cel putin 800%(scrie la casa), iar de aici si calitatea proasta. Poate nu ar strica sa ii returnezi.
M am exprimat greșit probabil. Blugii mi se lăsau in jos când mergeam da nu erau largi largi încât sa mi cada. Nu cred ca pot sa I mai returnez acum când am rupt eticheta, nu mai am bonul și i-am și purtat și spălat
La un croitor poate reușește să îi mărească puțin la cusături. În rest, nu se mai face nimic. Înseamnă că nu au fost prespălați și din cauza aceasta au intrat la apă. Blugii noi se spală numai manual, în apă rece, fără a fi stors și strânși prea tare.
Cred ca nu mai poți face nimic. Ii poți oferi cadou sau ii poți purta așa cum sunt pe acasă.