Am si eu o intrebare, de ce comentati ca prostii? Mi am taiat o bine doar ca am taiat cam mult! Asa ca nu mai comenta
Omule, ti ai ras sprincenele cu lama. Opreste te din a ne mai face pe noi prosti. Mai bine te uiti in oglinda, la propriu...
Nu mai stau sa mi bat capul cu tine! Tu ai auzit de greseli? Oricum, mai bine m ai ajuta dar oricum nu mai am nevoie
Mda, am auzit de greseli. Spre exemplu poti gresi cand te tunzi, sau poti gresi cand te razi pe fata... da cand te apuci sa iti razi spincenele... lool actiunea in sine e gresita
Dar nu mi le-am ras, tu nu intelegi? Efectiv am taiat din ea insa am taiat un pic..adica am taiat cam cat jumate de unghie necrescuta
Buna! Incearca uleiul de ricin. Mai mult decat sa o acoperi cu un creion de sprancene, nu ai ce face.
Nu,dar tu esti o copie de a prostiei? Daca nu stii nu comenta!
Ti ai ras sprincenele si le ai ras si aiurea si pe mine ma faci prost? Ha ha ha ha
Nu le-am ras aiurea! Si daca as fi facut o care ar fi fost problema ta? am taiat o bine doar ca am taiat un pic cam mult?
"Nu le-am ras aiurea! "
"doar ca am taiat un pic cam mult"
Loool
Nu ai ce să faci, o să crească singură.
Până atunci fă sprânceana cu creion sau cu fard pentru sprâncene.
Tai și în partea cealaltă ca să se potrivească, cam într-o săptămână crește la loc, depinde de viteza cu care crește părul, sprâncenele în general cresc repede.
Asa și eu m-am tuns și gura acasă și am dat în sprânceană de am rupt caut și eu ceva sa crească repede
anonim_4396 întreabă:
Adriannast întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă: