| AustralianTeaTree a întrebat:

Mi-amluat un ruj de culoarea piersicii, ceva foarte foarte discret de la Estee Lauder care a costat 121 de lei cea ce mi se pare enorm dar totusi l-am cumparat. Ce ziceti sunt bune produsele de la Estee Lauder? Am facut o greseala ca l-am cumparat.

5 răspunsuri:
| Kerli a răspuns:

Mi se pare o prostie sa dai atatia bani pe un ruj pentru ca e de nu stiu ce firma. poti gasi produse foarte bune de la firme mai putin cunoscute si muuuuuult mai ieftine

| annaloveanna a răspuns:

Nu ai facut nici o greseala, eu am vreo 14 rujuri Estee Lauder si sunt f. bune happy se mentin pe buze si ti le hidrateaza, merita toti banii, din punctul meu de vedere si al tatalui meu ( care este f. expert in firme gen Estee Lauder, Chanel, Dior, Lancome etc. ) sunt foarte bune :* TE pup si toate cele bune love struck

| TheAndra95 a răspuns:

Nu cred, produsele de la Estée Lauder sunt dupa parerea mea foarte bune, preturile sunt pe masura.

| pisicutza2001 a răspuns:

Estee Lauder este o firma foarte buna. Numai ca asa cum si ai vazut produsele sunt scumpe. Poate ca ai fi gasit la AVON aceeasi culoare la pretul de 21 de lei. Inainte de a cumpara de la Estee Lauder mai uita-te si pe la alte firme. Aceasi calitate la un pret de 5x mai mic. Ai grija mai mare pe viitor. Bye!

| AustralianTeaTree explică:

?* scuze pentru sfarsit

Întrebări similare