Asa mi-au aparut si mie si imi apare numai cand ma epilez da doar cand ma epilez cu lama.
Am o prietena care a patit la fel de la crema, numai ca ea s-a facut in intregime pe picioare si a stat o vara intreaga cu niste bubite pe picioare. N-a reusit sa scape de ele 3 luni. mama ei e doctor si iti dai seama ca daca avea vreo solutie, scapa de ele repede. Avea multe bubite mici rosii care o mancau ingrozitor.Sa speram ca se vor vindeca mai repede la tine:*
Si eu am si nu sunt de la crema depilatoare sigur.Creca sunt de la blugi sau, in orice caz, de la pantaloni.
Eu zic ca sunt de la crema...de doua ori m-am epialt cu crema si am patit asa. daca te mananca ai grija sa nu te scarpini ca e mai rau. mie mi-au ramas si semne
Buna!
Dupa ce te epilezi cu orice{crema, aparat, ceara, lama } da'te cu gel de dupa depilare, cu siguranta te va ajuta! :*
Hey sincer poate fi (in cazul tau o alergie de la crema) insa nu cred pentru ca eu nu ma epilez si am aceaasi problema si tot pe coapsa
Am patit si eu si se intampla de la panatloni.Ai fost proaspat epilata si te-ai imbracat. Data viitoare... dupa epilare da-ti cu o crema hidratanta, si mai asteapta putin.