| AndreeaDeiia a întrebat:

mi-e putin jena sa va spun asta dar am 13 ani si am vergeturi. nu sunt grasa [ 1, 63 la 40 - 41 kg ] din ce cauza imi apar pe fese pe "fund" [ sunt roz ] si in zona genunchiului, nu am slabit mult in ultima vreme soar ca nu prea beau apa.
Ce as putea face sa dispara macar cele roz ca cele alba nu se vad asa tare, dar tot ma deranjeaza. fara lasere sau chestii din astea ceva leacuri din plante sau fructe si ce ar trebui sa fac ca sa nu imi mai apara?

5 răspunsuri:
| HolyPotato a răspuns:

Am și eu vergeturi, sunt din cauza dezvoltării bruște, nu poți scăpa de ele. Dacă mergi la dermatolog îți va recomanda o cremă care să le albească, sau întreabă la farmacie.

| AndreeaDeiia explică (pentru HolyPotato):

Tu ce crema folosesti, ai incercat cu ulei de masline?

| HolyPotato a răspuns (pentru AndreeaDeiia):

Nu știu ce cremă folosesc pentru că am folosit-o acum vreo 3 ani, doar de câteva ori, iar apoi s-au albit singure și nu am mai folosit-o. Nu am încercat cu ulei de măsline, dar încercarea moarte n-are. Poate mai găsești aici niște sfaturi utile: http://www.topfitness.ro/frumusete-sanatate/cum-scapi-de-vergeturi/

| oBuburuză a răspuns:

Buna.
Nu-i o problema e din cauza ca te dezvolti foarte repede. Si eu am dar eu le am albe si nu se observa, vorbeste cu mama ta ea va sti totul.