anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi se pare ingrozitor...crying am vergeturi pe sani si fund! :O

Imi vine sa mor...crying Ce este de facut?

Răspuns Câştigător
| Kasia a răspuns:

Buna!
Eh...si eu am avut o reactie ca a ta cand am descoperit 2-3 linii fine si albe de toata frumusetea pe fund.Nu imi pot explica de ce au aparaut pentru ca eu imi mentin greutatea(probabil din cauza sportului mult prea intens cu greutati)
Daca ai slabit/te-ai ingrasat brusc asta ar putea explica de ce ti-au aparut.Sau poate le mostenesti din familie.Nu mai conteaza cauza...ideea e ca nu prea poti scapa de ele.Eu am auzit ca asta se poate doar cu laserul in mai multe sedinte (costa o avere). Incearca totusi sa bei foooarte multa apa si sa hidratezi mereu zonele afectate cu unt de cacao sau ulei de cocos. Daca vergeturile sunt albe nu prea mai poti scapa de ele... daca sunt roz ai putea sa le tratezi.
Poti merge si la medic daca vrei(poate iti recomanda o crema) insa nu iti face mari iluzii.
Iti recomand sa te duci pe la farmacii si magazine cu produse cosmetice sa intrebi de niste creme/tratamente si apoi sa le aplici zilnic(dimineata si seara)-aspectul lor se va ameliora in timp.
Bafta!

7 răspunsuri:
| VladimirPutin a răspuns:

Astea s-au facut probabil din cauza ca ai slabit prea repede sau ai pus niste kilograme la fel

| darkpaul99 a răspuns:

Poate ai o boala mai bine te duci la medic

| Inovssakura a răspuns:

Nu ai ce sa faci! Nu trec singure. Exista insa niste solutii sunt niste creme sau lichide ce or fii ele care pot sa elimine vergeturile dar sunt scumpe si cred ca sunt rare. Poti cauta pe inernet.

| DumiY a răspuns:

Buna!

Din pacate nu ai cum scapa de ele. Poti incerca cate creme vrei dar nu vei reusi(am folosit si eu numeroase creme si fara rezultat), este o cale prin a scapa dar nu este sigura:cu laserul. Nu se merita sa dai bani si sa nu scapi de ele si mai rau poti ramane cu diferite semne de la laser. Mai pot disparea si cu operatii sau tratamente speciale in cabinetele de estetica.

Ca sa faci sa nu apara trebuie sa eviti ingrasarea sau slabirea brusca, sa folosesti creme si lotiuni cu rol de imbunatatire a concentratiei de colagen si elastina din piele, de hidratare si hranire si bineinteles o alimentatie bogata in vitamine si minerale.

Ai grija la o alimentatie corespunzatoare, bogata in legume si fructe, vitamine si minerale.

Pa, pa!

| 010101012 a răspuns:

Foloseste niste creme sau du-te la doctor ca sa-ti recomande unele

| AikkoxD a răspuns:

Masaj în fiecare seară cu o cremă anticelulitică (caută una bună, chiar dacă e mai scumpă - recomand Slimming Cosmedic sau Cinnamon Aha Forte) şi mult sport şi multe lichide. În felul ăsta, în 2-3 luni scapi de ea, nu definitiv că nu se poate, dar îţi trece cam 70-80%.

| cati101 a răspuns:

Eu as incerca cu creme hidratante care amelioreaza vergeturile. Untul de shea, untul de cacao, uleiul de argan toate sunt foarte bune. Eu le-am cumparat de pe www.magicosmetice.ro. Sunt produse de cea mai buna calitate.