| TheCreionel a întrebat:

Mi se unge foarte repede parul la 3 zile il spal iar a treia zi trebuie sa-l tin prins. Am folosit multe sampoane Nivea, Pantene pana si din acela de bebelusi, acum folosesc schauma(ca si inainte sa se unga repede si il spalam odata la o saptamana (maro.par cu tendinta de subtiere sau asa ceva)se oate ingrasa parul si daca tenul meu este gras, deci cosuri?

Răspuns Câştigător
| Skylerx a răspuns:

Foloseste si tu Wash Go.
Cred ca stiu de ce ai parul asa. Pentru ca folosesti diferite sampoane care nu-ti fac bine parului. Eu folosesc Wash Go (for her - pentru ea; si uneori Wash Go obisnuit cu extract de mare parca thinking) incearca si tu. Dar nu sunt sigura daca-ti merge si tie parul bine cu el, incearca mai multe sampoane si cu ala care te ajuta mai mult cu ala sa te tot speli.
Daca vrei, incearca si niste creme pentru par.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îți fac o corecție, se îngrașă, nu se unge!
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| Skylerx a răspuns:

Mersi pentru fundita >big grin

| DraGfirE a răspuns:

Tu ce crezi ca doar tie ti se intampla si la baieti si la intreaga lume li se intampla.

| InuIo a răspuns:

Nu neaparat de la ten. Ar trebui sa mergila farmacie si sa explici vanzatoarei/vanzatorului ce problema ai si te va ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu recomand Wash Go pentru ca minunatia mi-a ingrasat parul frustrated, de cand l-am folosit am inceput sa am parul gras, multumesc frumos.
Eu recomand samponul pentru controlarea sebumului Orzene sau Gerovital din farmacii.
Si daca ai posibilitatea poti sa iti iei de la Life Care sampon pentru par gras sau de musetel, costa 10 lei.