Nu`ti neglija tenul! da`te mereu cu crema inainte sa aplici fondul de ten sa nu `ti iasa diverse bazaconii, eu am patit`o. mi-au iesit ca niste ciuperci asa pe fata[fooooarte urat], dar nu pot sa ma dau cu crema inainte sa aplic fonsul de ten pentru ca am tenul gras...si asta ar mai incarca cu mult tenul. Sau ai putea, foarte bine sa nu te dai cu fond de ten...si asa e perfect ca nu cred ca, creionul de ochi sau rimelul strica tenul)
te puppp:*
Oricum efectele nu apar acum, poate decat cosurile. dar peste ani o sa se vada.si daca te machezi in fiecare zi, lumea se obisnuieste cu tine, iar cand o sa iesi o zi nemachiata se face diferenta.
Pai da pisi eu ce ti am zis.
pentru tenul gras este recomndat fondul de ten tare.nu cel cremos.:*
Cred ca aproape tuturor fetelor le plac make up-ul. n-ai ce faceeste adevarat ca uneori fac rau tenului. dar, daca inainte sa te machiezi te dai cu o crema hidratanta ot ten(nu de riduri), iar seara, inainte sa te culci te demachiezi bine de tot, nu se va intampla nimic.eu asa fac, si nu am nicio problema.tot ce trebuie sa faci este sa ai grija cum iti ingrijesti tenul
De la gerovital, ingrijeste-l dupa cu produse naturiste...si eventual foloseste "macheaje" cat mai naturale. pentru ten sensibil sau de la copii
Apropo:mai am si tenul gras... voi ce ati face? Eu ma machez de cand aveam 7 ani si acum am 15 ani!
anonim_4396 întreabă:
kalakkas întreabă: