Bună!
Nu ai arăta penibil, până la urmă este un eveniment special şi tocurile înalte sunt cele mai potrivite, după părerea mea . Dacă te simți comod în ele şi dacă poți sa mergi, e ok.
Sfatul meu este să le mai porți prin casă sa vezi cum te "descurci" cu ele. Dacă te incomodează sau ceva, renunță la ele şi ia-ți ceva cu toc mai mic (de 9 cm cum ai spus tu).
Distracție plăcută pentru mâine!
P.S: Gândeşte-te dacă poți să rezişti toată seara în acei pantofi sau dacă poți dansa cu ei. La un moment dat s-ar putea să te jeneze, mai ales că sunt noi.
Nu ai arata penibil deloc, ai arata superb, si ca sa inveti sa mergi cu ei, poarta i des, mai intîi in casa, apoi si pe stradă, poarta i cu un dres fin, sa nu i ti facă rană fiind pantoful nou te va bate la spate, sa i porti sanatoasă si sa te simti bine in ei, ce vîrstă ai? Poti pune te rog o poză cu ei? Sarut mîna.Multumesc.
Pai am 15 ani din acest motiv ma gandeam ca ar arata vulgar! Daca tii mortis sa ii vezi lasa-mi email-ul in PV si iti trimit poza! Zici ca nu as arata penibil la 15 ani pe tocuri de 15 cm?
Sunt de bun gust, iar pentru a fi sigura ca nu iti vor crea probleme, poti purta plasturii speciali de la Compeed pentru prevenirea bataturilor.
Daca stii sa mergi ok si-s comozi ia-i. Nu mi se pare nimic penibil, mie personal tocurile mici mi se par aproape degeaba. Sunt pentru zi, pentru seara sunt ok tocuri mai mari.
Nu as purta satanele alea nici de-ar fi ultimul lucru pe care l-as putea face