| crissa20 a întrebat:

Buna,miercuri mi-am pus un percing in buric! am optat pentru o bijuterie din doua piese, adica cu o inimioara care atarna pentru ca mi s-a parut mie mai draguta, evident a fost o mare prostie pentru ca a fost incomoda, acum am dat jos imimioara care atarna de biluta si acum numai simt niciun discomfort, insa nu prea imi place cum arata cercelul vara inimioara mai ales ca se vede langa bila o zala destul de inestetica! intrebarea mea e la cat timp pot schimba bijuteria? avand in vedere ca nu am nici macar o saptamana de cand mi l-am facut! a...si mai am o intrebare pentru fetele care au, de cate ori pe zi v-ati facut in perioada imediata acel dezinfectant cu apa si sare? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Johnia a răspuns:

Nu te-as sfatui sa schimbi percing-ul mai degraba decit dupa o luna, lucru mentional si de persoana care mi-a facut mie. Eu mi-am facut azi la salon, si desi am vrut sa aleg si eu unu mai neobisnuit m-a sfatuit pentru inceput sa aleg unul simplu si mi-a mentionat sa nu il schimb mai degraba de o luna ca nu e bine, perioada de regenerare va fi mai lunga si pot aparea probleme. Si asa cum e vara cred ca vrei mai repede la bazin nu sa stai toata vara sa te chinui cu percing-ul. Iar de dezinfectie, eu spal zona cu solutie de clorhexidina apoi aplic unguent levomecol. Sper sa se regenere cit mai repede. Mult succes si tie.

1 răspuns:
| ADHD a răspuns:

E bine pentru inceput sa urmaresti locul unde a fost facuta gaura si sa o dezinfectezi periodic (la 2-3 zile) cu spirt sau betadina. Poti sa schimbi percing-ul cand doresti atata timp cat dezinfectezi zona+piers-ul pe care vrei sa-l pui in loc si foarte important e ca piercing-ul sa fie din argint sau aur pentru ca sunt niste materiale antiseptice foarte bune. Mult success!