Nu te-as sfatui sa schimbi percing-ul mai degraba decit dupa o luna, lucru mentional si de persoana care mi-a facut mie. Eu mi-am facut azi la salon, si desi am vrut sa aleg si eu unu mai neobisnuit m-a sfatuit pentru inceput sa aleg unul simplu si mi-a mentionat sa nu il schimb mai degraba de o luna ca nu e bine, perioada de regenerare va fi mai lunga si pot aparea probleme. Si asa cum e vara cred ca vrei mai repede la bazin nu sa stai toata vara sa te chinui cu percing-ul. Iar de dezinfectie, eu spal zona cu solutie de clorhexidina apoi aplic unguent levomecol. Sper sa se regenere cit mai repede. Mult succes si tie.
E bine pentru inceput sa urmaresti locul unde a fost facuta gaura si sa o dezinfectezi periodic (la 2-3 zile) cu spirt sau betadina. Poti sa schimbi percing-ul cand doresti atata timp cat dezinfectezi zona+piers-ul pe care vrei sa-l pui in loc si foarte important e ca piercing-ul sa fie din argint sau aur pentru ca sunt niste materiale antiseptice foarte bune. Mult success!