Ai dat de prosti. Mai bine ca nu te ai facut "frumoasa" pentru unul. Oricum esti frumoasa. Stabileste-te cu unul care te merita, nu specimene de genul.
Nu esti genul meu poate insemna ca personalitate nu doar ca fizic, atractia fizica este involuntara, tu esti de nota 7 deci baieti de nota 8, 9, 10 cauta fete mai frumose, nu doar fizicul conteaza intr o relatie si intelegerea, iubirea compabilitatea intre parteneri cand te vei maturiza vei stii asta, cauta un baiat de nota ta
Nu esti genul meu = nu esti tipul de fata pe mine, eu caut o fata cu parul negru si ochi caprui, de ex. O gluma, tu poti sa-i zici ca esti ca esti genul, lui pentru ca esti genul feminin sau el e guy
Plus ca esti impulsiva, nu ai auto control dupa cum se vede, nu e vina mea ca te percep asa, e cv involuntar, nu am spus ca sunt de nota 10, nu are nici o legatura, trebuie sa iei vezi lungul nasului in viata, dar ca iubita te-as lua daca ai avea 25 de ani si am avea pasiuni comune, dar tu nu esti de mine, esti prea frumoasa pentru mine, vezi ca nu ma consider frumos, plus ca e subiectiv nu geeralizat, poate daca ai avea acelasi pasiuni, un auto control mai bun poate un 8
Atunci de ce ti-a pierdut timpul cu timpul,imatur,nu stia ce vrea, matur sigur nu e,spui omului de la bun inceput ce vrei, nu creezi false sperante, tu poti avea iubit oricand vrei, vezi de tinder dar acolo majoritatea cam vor sex, vezi de sentimente.ro, faza e ca multi fugim de resposabilitati preferam chesti rapide gen sex apoi pa
kalakkas întreabă: