Pentru o coafura cu volum, trebuie sa-ti tunzi parul in scari, la o lungime medie. Se stie ca, cu cat parul este mai lung, cu atat pierde din volum. Si daca, totusi, esti indragostita de o podoaba capilara cat mai lunga, iti poti strange parul inainte de culcare intr-o coada in varful capului.
1.Sunt in tema, deci te inteleg. In primul rand, daca folosesti balsam dupa spalare, renunta la el, nu e deloc bun pentru parul cu fir subtire si fara volum. Foloseste sampoane care nu usuca prea tare parul iar la clatire foloseste o apa cat mai putin calda, atat de rece cat suporti. Si la final poti clati cu apa in care ai pus o lingura de otet de merge, dezavantaj mirosul. Insa il poti estompa cu spuma de par, atunci cand e uscat.
2.Sunt aliatele tale dacă le folosești: șampon și balsam pentru volum, spuma de păr pentru volum, bigudiurile, peria de ondulat, etc.
3.fixativ de la amway cu infuzie de ceramide(si eu folosesc si e ff bun)
Da'l cu petrol...te dai intr'o dimineata in care stii ca nu mergi nicaieri si in ziua urmatoare il speli (poate e necesar sa'l speli de mai multe ori sa iasa mirosul sau sa fie un sampon foarte parfumat)
Eu folosesc sampon cu extract de urzica. E f bun. E bine sa folosesti ceai de urzica la clatire.
Singurul leac "băbesc" pe care-l știu, este uleiul de ricin.
Aplică pe rădăcinile de păr, cu 40 de minute înainte de a face baie la cap, după care spală și clătește normal.
Acesta se găsește la plafar, și costă 4-6 lei.
Baftă!
Jesica_Jessica_1996 întreabă:
Georgian1992 întreabă: