anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

nu de mult mi-am cumparat niste lentile dar problema e ca atunci cand mi le pun nu pot sa stau cu ele ca imi lacrimeaza ochiu si imi apar niste vene rosii si subtiri pe ochi. de ce? si cum as putea sa fac sa nu imi mai apara?

3 răspunsuri:
| TootydeCool a răspuns:

Buna ai putea sa te duci sa faci un control la ochi si sa intrebi un profesionist ( doctor) din ce cauza iti apar niste probleme!
succes

| Love96_3971 a răspuns:

Critical are mare dreptate happy si in plus lentilele trebuie luate dupa un consult si doar daca dr. oftamologic iti da voie, nu toata lumea tolereaza lentilele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lentilele de contact nu se cumpara la nimereala ori dupa auz ori cu sfaturi de pe internet!

Sunt niste lentile care se poarta inainte de a purta lentile de contact.
Lentilele de contact trebuiesc cumparate obligatoriu cu lichidul special in care se tin, altfel poti avea grave probleme de sanatate.
Este interzis sa folosesti lentilele de contact in apa, sa le ti in apa de la ghiuveta, apa plata ori minerala, acestea contin bacterii care pot afecta grav vederea si uneori iremediabil, se tin doar in lichid special.
In cazul tau, este posibil sa ai alergie la ele, sa fi infectate si reactioneaza cu sistemul de aparare al ochilor unde acestia nu fac fata ori le-ai montata fara s ale fi tinut in lichid pentru lentile de contact.

Daca roseata din globul ocular nu-ti trece in doua zile, trebuie sa mergi la medicul oftalmolog cat se poate de repede.