| Kris100 a întrebat:

Bună,nu e chiar o problema majoră, am parul lung și la câteva ore după ce mă pieptăn se strânge în șuvițe și pare nepieptănat și neîngrijit. Îl spăl cam la 3 zile și folosesc balsam+ spray descurcare și ulei, și chiar nu înțeleg care e problema.Nu pot sta cu pieptănul în geantă sa-l pieptăn în permanență.Are cineva o soluție?

Răspuns Câştigător
| sammie a răspuns:

Sa nu iti mai dai cu toate cremele si uleiurile. Astea mai mult ti-l strica.

1 răspuns:
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu exista solutie deoarece tu inventezi aici o problema inutila.E perfect normal pentru parul lung sa se stranga in suvite mai mari. Daca ai mainile curate il poti descurca tu, usor, cu degetele, sau il poti da peste cap si face rapid un masaj de 5 minute: prinde volum, descurca din suvite si in acelasi timp stimulezi si cresterea.Eu am parul lung si asa procedez de fiecare data cand merg la toaleta intr-un loc public.

Apoi, asigura-te ca folosesti produse bune pentru parul tau. Uleiul si spray-ul ar putea fi prea mult pentru un tip de par subtire, de exemplu.Nu e ok ca aceste produse sa ofere un aspect murdar, cum descrii tu.Pe langa grosimea firului conteaza enorm si textura.