| Yo21 a întrebat:

Nu stiti ceva remedii impotriva cosurilor. Am auzit de batonul corector de la oriflame. Credeti ca este bun si cam ce pret are? Poate avea ceva efecte negative in timp? Dau funda. happy

8 răspunsuri:
| BombonicaXD a răspuns:

E minunat! Costa aproximativ 15 lei, si nu, nu are efecte negative, fiind natural.Mie mi-a tratat si porii dilatati.Acum am cel de-al 5-lea baton pentru ca il folosesc foarte intens.Incearca si batonul corector de la Gerovital sau de la Avon(ClearSkin) pentru pete si semne. Take care.

| Kasia a răspuns:

Corectorul doar acopera cosurile...nu le trateaza.iti recomand sa mergi la dermatolog sau sa folosesti skinoren sau zineryt.

| FastAndFurious a răspuns:

Da-te cu o crema de la Avene de la farmacie si trece. Colegele mele au folosit-o si se vede.

| OaNaArEcOnTpEtPu a răspuns:

Da.e bun batonul corector.E in jur de 15-20 lei(il am acum si se vad rezultate).Dar incearca sa ti le spargi si dupa sa te dai cu alcool mentolat.Acela iti arde cosurile.Vei simti o senzatie de rece chiar atunci
P.S. Daca vrei vreun efect, spargeti-le, apoi spala-te bine pe fata, apoi aplica alcoolul
Pa`pa!

| Painkeeper a răspuns:

Mai bine te dai cu crema de galbenele pe cosuri, apoi, dupa ce se usuca aplici pudra sau fond de ten.

| NaddyCool a răspuns:

Eu mi-am comandat batonul de la Oriflame de vreo 3 ori pana acum.Si e destul de bun in afara faptului ca dupa ce se usuca cosurile mie imi raman pete pe fata.

| DariaCriss a răspuns:

Am aflat si-o eu de Zineryt. E chiar foarte bun, am vorbit cu niste prietene de ale meel. Trebuie aplicat de tenul uscat si curat o data sau de doua ori pe zi si se gaseste la pretul de 30-35 de lei in orice farmacie. E bun pentru orice ten, si nu poate avea efecte negative. Bafta! happy

| DanY48One a răspuns:

Sapun cu sulf de speli dimineata si seara

Întrebări similare