| Maria2839799 a întrebat:

Bună.
Nu știți cu ce as putea să mă dau pe față, deoarece am tenul gras și când ies la o plimbare prin soare transpir foarte tare și după îmi lucește fruntea și toată fața și se vede super urât?

4 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Crema matifianta ce regleaza productia de sebum pentru un anumit timp, daca simti nevoia seara dupa curatarea tenului poti folosi crema hidratanta dar ziua ori pui f putina si dupa SPF - daca folosesti- ori direct crema matifianta.
Daca transpiri foarte tare pe fata prindeti si parul, eu una am parul f lung daca ies cu el afara desfacut la peste 25 de grade sunt lac pe fata laughing daca il prind in coc /coada sus gata cu caldurile care ma apucawinking

| Adry05 a răspuns:

Citește despre niacinamidă și începe s-o folosești, cu timpul o să vezi rezultate. + cremă matifiantă și eventual pudră peste

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Ai tenul gras, ceea ce inseamna nu ca transpira si ca secreta sebum in exces. Poti sa folosesti o crema matifianta. Inafara de acest lucru trebuie sa ai o rutina de inrgijire corespunzatoare tipului tau de ten.

| Ofiintă a răspuns:

În primul rând ai nevoie de un gel de curățare pentru tenul gras (cerave, bioderma), pe urmă poți aplica o cremă matifiantă hidratantă (bioderma sebium mat, emulsie hidratantă matifiantă gerovital). Le găsești în farmacii.