| Monykka a întrebat:

Buna:* Nu stiu ce sa fac pentru ca vacanta asta sa fie una de NEUITAT... aveti ceva idei?
Fundaaaaaa:X

Răspuns Câştigător
| GenesisXD a răspuns:

Pai uite o idee buna, poti sa-ti scrii de ex 10 lucruri pe care le vrei neaparat (cu orice pret) sa le faci in aceasta vara, iar pe masura ce trece timpul, le poti taia (daca le-ai facut) sau un caiet special pentru aceasta ocazie. Sa fie de neuitat incerci lucrurile pe care nu puteai sau nu aveai timp sa le faci pe parcursul scolii: poti iesi mai des cu prietenii, incerci un look nou (sigur, poti pune pozele in caiet), mergi intr-o excursie intr-un loc mult dorit, poti sa faci si voluntariat, s-ar bucura multi daca i-ai ajuta, ar fi o fapta buna si te vei simti mai bine. Succes si sa ai o vara frumoasa darling!

6 răspunsuri:
| TheTruthBeneathTheRose a răspuns:

Eu cred ca pentru ca o vacanta sa fie de neuitat ar trebui sa existe ceva intre prieteni / colegi, de exemplu o tabara! Oricum daca nu se organizeaza o excursie puteti sa va adunati si sa mergeti in mai multe locuri care va plac. Astfel va vor ramane amintiri si va veti apropia mai mult.
De asemenea si parintii sunt o oportunitate buna de a face o vacanta minunata. Faceti-va planuri impreuna si totul vine de la sine.
Daca preferi sa stai in casa... ei bine nu prea vad ce ai putea face mai interesant.
Bafta! kiss

| JustSimple a răspuns:

Bataie cu apaaaaaaaaaaaaaaaaaalaughing))))))))))))))))))))))

| yourcrys a răspuns:

Uite o sa iti dau o idee care pe mine ma fascinat in vacante, cel putin pe mine si prietenii/ele mei/ele, strangeti cu totii ceva bani si faceti o excursie o excursie cat mai naturala intr-o zona de munte, fiind doar voi va puteti distra enorm si cu siguranta va fi de neuitata incercati sa faceti cat mai multe nasbatii.Cand vei fi din nou la scoala o sa iti aduci aminte de mica vacanta in loc sa scrii ce discteaza profesorul.Incearca sa prelungesti vacanta cat mai mult.Succes! Funda?big grin

| Vladimir315 a răspuns:

O excursie cu prietenii /plecati la mare

| Dya22 a răspuns:

Poti incerca sa faci tot ceea ce iti doresti si simti ca in timpul scolii nu poti.De exemplu poti face o petrecere in pijamale care sa dureze pana dimineata,o calatorie lunga,poti vizita pentru cateva zile,poate saptamani o prietena sau o ruda care locuieste in alt oras sau poti invata sa faci ceva nou, poti gati, poti picta, poti canta, poti dansa...
Sunt o multime de posibilitati! Pur si simplu fa orice te face sa simti ca este vacanta.

| David97tpu a răspuns:

Mergi la busteni si date cu scripetele pe funie, e tare misto
plus alte activitati frumoase