| Oli8 a întrebat:

Buna! Nu știu dacă am ales categoria potrivită. Nu sunt de mult pe TPU.
Pur și simplu nu știu ce sa mai fac. Simt că doar mie mi se puteau pune astfel de situații în față. Mâine am balul de absolvire. Rochia pe care voiam să o iau este spălată de la ultima purtare, însă abia azi am observat că încă mai miroase puțin a transpirație de foarte aproape, însă vă dați seama că o să mai transpir la acest eveniment. Da, normal că mă spăl și folosesc deodorant, însă se mai întâmplă. Nici nu mai am timp să iau alta, nu mai găsesc până atunci în orașul meu. Este o rochie făcută la comandă, fiindcă cu greu găseam ceva pe măsura sânilor mei extrem de mici care să îmi și placă. Să o spăl și să o las să se usuce nu cred că mai e timp, nici vremea de afara nu e prea ajutătoare. Nici cu parfum peste mirosul de transpirație nu aș da.
Vă rog, ce aș putea face?

3 răspunsuri:
| elennaionela14 a răspuns:

Te dai cu deodorant la sub-brat si te dai cu parfum.
Nu va sarii nimeni cu nasul la sub-bratul tau sa te miroase.
Linisteste-te si du-te cu ce ai.

| Korkodeln a răspuns:

Daca e soare afara pune-o un pic la soare, spala-te si epileaza-te bine si da cu deodorant si PUTIN parfum, la varsta asta trebuie sa fii EXTREM de nespalata ca sa mirosi urat, acum emiti feromoni care atrag si excita masculiiwinking, asa ca nu o sa se planga nimeni. Ignora colegele, pot fi rautacioase, dar nu-ti pasa, scapi in curand de elewinking.

| lucianMKSro a răspuns:

Bună! Sunt mai multe soluții rapide pe care le poți încerca pentru a îndepărta mirosul de transpirație din rochie:

Bicarbonat de sodiu (praf de copt): Presară bicarbonat de sodiu pe zonele mirositoare, lasă-l să acționeze câteva ore, apoi scutură-l bine. Atenție, nu umezi rochi în timpul ăsta pentru că poate să se decoloreze.
Oțet alb: Amestecă oțet alb și apă în proporții egale, pulverizează ușor pe zonele afectate și lasă rochia să se aerisească.
Șervețele umede pentru haine: Folosește șervețele umede speciale pentru haine pentru a șterge zonele mirositoare.

Folosește uscătorul de păr la temperatură scăzută pentru a usca rapid zonele umede după aplicarea soluțiilor de mai sus. Mult succes la bal!