| Alasia a întrebat:

nu vreau sa palavragesc asa ca am sa trec la subiect. Nunta verisoarei mele este in octombrie si am nevoie de cateva sfaturi din. Am o rochita mov deschis cu pliseuri si parul brunet. Ce culoare de ruj trebuie sa folosesc (pentru. ca am citit pe alte site-uri ca culoarea rujului trebuie sa fie in conformitate cu culoarea parului si a hainelor) ce culoare de ruj se potriveste pe mov? Si daca aveti, sunt binevenite si cateva idei despre cum sa imi fac machiajul si coafura. Dar totusi nu vreau sa par o doamna stilata din 1800big grin

Răspuns Câştigător
| jolie a răspuns:

Daca ai rochita mov machiajul trebuie sa-l ai mov sau roz nu? atunci rujul tot roz un roz bombon mat s-ar vede super iar parul bucle printesica:*

2 răspunsuri:
| Black_Cherry a răspuns:

Pai...La ruj depinde si de culoarea tenului.eu zic sa folosesti un roz deschis... daca ai tenul mai masliniu poti sa folosesti o culoare mai inchisa :D
La capitolul machiaj poti sa folosesti un fard de pleoape roz sau mov mai deschis cu niste umbre si un tus negru.
Sau ceva de genu' :
http://www.youtube.com/watch?v=6Cn9mFDXrRs

parul ti-l poti lasa desprins si poti sa-ti faci niste bucle sau un coc elegant cu cateva suvite de par lasate.

| LARAaungeoudemon a răspuns:

Daca esti bruneta eu zic sa folosesti un roz piersica si ceva culoare in obraji
simplu
deoarece rochia ov este si asa destul de tare.