anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Numele meu este Iasmina si am 12 ani.Am 1,72 si as vrea sa merg si eu la castinguri de moda.Nu am facut niciun curs,dar as vrea sa prezint pe un podium. Daca nu acum, atunci macar peste vreo doi ani...Sunt din Severin si aici nu prea se organizeaza castinguri. Unde as putea merge la casting pentru asa ceva? Sper ca m-am exprimat corect si daca nu, orice informatie in acest domeniu ar fi bine venita big grin.Multumesc!:*

Răspuns Câştigător
| SaschaM a răspuns:

Vezi aici http://www.mandarinamodels.ro/becomeamodel.php?l=0 Mandarina Models este o agentie de incredere, sunt profesionisti.

| anonim_4396 explică (pentru SaschaM):

Multumesc mult! Dar este un contract pe mai multi ani sau doar ceva temporar?(asta in cazul in care o sa ma selecteze...)Nu vreau sa imi abandonez scoala. Vreau doar o prezentare in week-end sau sa pozez pentru o revista de modeling.Imi poti da mai multe detalii de genul acesta?happy

| SaschaM a răspuns (pentru anonim_4396):

Chestiile astea le discuti cu ei, la anul si daca te accepta (ai vazut acolo ca varsta minima e 13 ani). Iti dai seama ca nu te obliga la nimic. Un model profesionist nu are numai joburi de weekend laughing Daca doar asta vrei, mai bine nu te baga... sau trimite-le un mail si intreaba-i daca se poate.

2 răspunsuri: