| bibi2085 a întrebat:

Buna!
O intrebare pe care sper sa nu o luati in ras. Am cumparat un kit de incepatori pentru unghii cu gel uv, si am si niste pudra acrilica luata separat. Stiu ca se foloseste pudra in mod normal in combinatie cu solutia pentru acril, dar se intareste destul de repede si nu lasa timp mult de lucru precum gelul. deci se poate combinatia pudra acrilica cu gel uv (ma gandesc ca ar avea si rezistenta sporita...)?
dau funda happy

Răspuns Câştigător
| antigoni a răspuns:

Nu ai nimic de pierdut, incearca happy Dar tot la uv se usuca si aceasta combinatie, gelul nu se va usca altfel, chiar daca pui praf de acryl.

3 răspunsuri:
| antigoni a răspuns:

Nu am incercat aceasta combinatie...de ce ai vrea sa faci asta? Foloseste doar gel.

| bibi2085 explică (pentru antigoni):

Acrilul stiam ca este mai rezistent decat gelul, dar se usuca mai repede si asta inseamna mai putin timp de modelare... pe cand gelul se usuca doar la lumina uv... si ma gandeam ca din combinatie ar iesi ceva mai rezistent. dar oare e ok daca as face combinatia?

| bibi2085 explică (pentru antigoni):

Voi incerca. si da, stiu ca tot la lampa trebuie sa usuc. va zic si voua ce iese happy

| antigoni a răspuns (pentru bibi2085):

Nu ai nimic de pierdut, incearca happy Dar tot la uv se usuca si aceasta combinatie, gelul nu se va usca altfel, chiar daca pui praf de acryl.