anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Buna,o recomandare pentru un fond de ten bun? adica sa acopere foarte bine, dar fara sa para ca o masca....multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Giordani gold de la oriflame este super bun

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pardon, girdani, este mai aurit asa si partea de jos este mai inchisa, un fel de visiniu

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Buna.
Foloseste unul pentru ten sensibil, lichid, nu are aspect de masca si daca este in ton cu pielea.
Pa, pa.

| Crisu a răspuns:

Vichi, il gasesti la farmacie. Este scump, dar merita. happy

| Happyjump a răspuns:

Au la Oriflame.

| LoriLoL a răspuns:

Fondul de ten masca este acel fond de ten pe care tu il alegi si nu corespunde nuantei tenului tau, in urma sfaturilor noastre de pe aci.

| xrapalexx a răspuns:

Giordani gold

Răspuns utilizator avertizat
| Fiorella18 a răspuns:

Buna, nu iti recomand sa cumperi un fond de ten fara sa-l testezi, mai ales sa-l comanzi de pe internet sau dintr-un catalog. Crede-ma ca am pattit-o de multe ori, dar mi-am invata lectia. Mergi intr-un magazin cu cosmetice si probeaza mai multe, vazand ce nuanta si textura ti se potriveste. Asa ca o sugestie, iti recomand produsele de la Burjois. Sunt foarte satisfacuta de ele, la pretul avantajos, calitatea este foarte buna!

| zilar18 a răspuns:

Foarte bun este unul de la avon

| Mickllosh a răspuns:

Http://www.magazinflormar.ro/....../index.php de la flormar sunt cele mai bune...

| beatrice023 a răspuns:

Cauta produsele de la Byby sunt foarte buna si acopera totul sau fondurile de ten de la Giordani geiale