Din contră, negrul e elegant şi subţiază corpul, rochia e drăguţă şi tinerească. Dacă e cu paiete, poartă-o cât mai simplu, fără accesorii care să iasă în evidenţă. Mie îmi place ideea, e o prostie să spui că nu se poartă negru la nuntă, ce mentalitate stereotipică e asta?
Nunta a picat intr-o perioada in care bugetul este mai limitat, motiv pentru care nu am cum sa investesc intr-o noua rochie. Niciodata nu port o rochie mai mult de 2 ori cand vine vorba de nunti.
M-am gandit la rochia neagra din paiete pentru ca este singura pe care nu am imbracat-o inca. Eh, as vrea eu ceva colorat, de vara... dar nu se poate.
Atentia va cadea pe rochie. Pantofii/plicul sunt simple, iar accesorii nu am de gand sa port. Singura mea teama era ca paietele sa nu fie "prea mult" pentru o nunta.
Draga mea la o nunta nu se poarta negru ca doar e motiv de bucurie si trebuie sa porti culori deschise.Negru porti decat la inmormantare.Atat.Poti sa-ti iei una roz,albastra,rosie etc dar sa nu fie maro, negru, gri, crem, auriu.
Am specificat ca nu imi pot cumpara o noua rochie acum.
Pe mine ma interesa faptul daca paietele sunt potrivite pentru o nunta. Atat.
Din ce sat uitat de lume vii?
De la Bucuresti.
Intr-adevar,nu e prea frumos sa porti negru la nunta, dar la ultima nunta la care am fost au fost cateva in negru...deci nu e mare lucru