Esti baiat. Nu te mai aranja atat; crede-ma, o fata nu se uita la ce freza ai, iar daca o face, nu e fata de tinut. Eu sunt adolescenta si parul meu sta impletit spic zilnic. Nu folosesc fixativ sau alte porcarii si nu ma chinui in fiecare zi sa-mi fac cine stie ce coafuri. Nu o zic in nume de rau, ci din perspectiva mea. Mie nu imi plac baietii care stau sa se aranjeze mai mult decat o fac fetele. Mai lipseste acum sa te epilezi si sa porti sutien. Sper sa nu te superi pe mine, e doar modul meu de a privi lucrurile. Daca nu-ti place parul lung, sau te deranjeaza, scurteaza-l si gata. Fara fixativ, piaptan, sau tutoriale online de freze. Nu ma astept la funda pentru asta Din nou: don't hate me, gusturile nu se discuta
Poate se epileaza si pe piept si pe picioare, dai si lui cremele tale.Lasand gluma departe,maine o sa scrie ca ii pica parul.El in loc sa isi lase o barba draguta,sau ma rog, sa se axeze pe partea barbateasca, sexului tare cum s-ar spune.El incepe sa alunece in partea feminina.P.S Dai si lui o fustita, poate, ii gasim o intalnire cu un potential iubit