Depinde,uleiul de masline se poate cumpara din supermarketuri din Billa Kufland etc. dar cred ca se gasesc s la alimentara dar daca chiar nu gasesti poti imprumuta de la un vecin
Este adevarat. uleiul de masline da pielii o culoare foarte frumoasa dupa bronz. oriunde gasesti ulei e masline, sunt in magazine, in farmaci naturiste. sigur gasesti si este si accesibil. adica in jur de 5-6 lei sticla
Uleiul de masline nu te protejeaza impotriva radiatiilor ultraviolete si te faci toata rosie,iar peste cateva zile ti se va decoji pielea! Iti spun pentru ca stiu sigur asta,o prietena de'a mea a incercat,disperata si ea sa se bronzeze cat mai repede,ca i'a spus ei cineva ca asa se "prinde" bronzul mai repede(si asa si este, uleiul de masline atrage razele soarelui ).E o mare prostie! Toate vrem un o piele frumos bronzata dar nu este indicat sa te expui la soare prea mult si fara protectie, risti sa faci cancer de piele. Cumpara'ti o crema protectoare cu fitlru uv mare (30) pentru corp, ai grija si de ten si de par.Si cel mai frumos te bronzezi dimineata (10-12).Ai grija de tine :*.
Am incercat si eu uleiul de masline. Nu e foarte diferit fata de adevarata lotiune. Insa se ia foarte usor de pe piele, astfel ca nu ti l-as recomanda, mai ales ca nu are factor de protectie impotriva razelor uv.