| sweet_5357 a întrebat:

O sa merg intr-o excursie unde o sa-mi petrec ziua de nastere cu colegii de scoala.Si ma gandeam sa port si eu pentru prima oara tocuri.Nu foarte inalte, potrivite. Voi ce ziceti, este ok? Avand in vedere faptul ca implinesc 13 ani.Si mai sunt si fete de a 8-a care vor purta sigur tocuri. Dar nu sunt foarte sigura daca sa port sau nu tocuri big grin
FUNDA :*

7 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

In excursie nu se merge cu tocuri.Este caraghios si lipsit de gust.Ai fi catalogata drept toapa.

| alinutza83 a răspuns:

Doar daca vrei sa iti strici picioarele si sa ai dureri de coloana de la 14 ani. Sfatul meu ar fi sa nu porti. Nu de la varsta asta la care te afli inca in plina dezvoltare. Am purtat si eu de la 12 ani si acum am niste dureri groaznice de spate - coloana, mijloc, si as fi preferat sa nu port. M-am mai ales si cu bataturi la talpi si degete de care ma chinui de zece ani sa scap.

| sweet_1526 a răspuns:

De ce nu? si eu st cam de o seama ca tine si port tocuri.si poti face o exceptye avand in vedere ca e zuia ta de nastere "la multi ani si tot ce iti doresti". o petrecere frumoasa...kiss

| Laue a răspuns:

Excursie + Tocuri = EPIC FAIL. Ia-ti ceva adidasi...

| Sucre a răspuns:

Ai spus ca,, Si mai sunt si fete de a 8 a care vor purta sigur tocuri", asa si? Ce conteaza ce face lumea. Sau faci parte din turma de oameni care nu sunt originali si fac doar,, ce e la moda"? Nu te du pe tocuri pentru ca e,, cul", du-te cum iti place tie!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Sucre):

Drăguțo se scrie cool si se citeste cul.

| BiBi_8880 a răspuns:

Balerini sau cizmulite fara toc smug poti fi frumoasa si asasmug

vezi tu :*
sa-i dai pe spate!