| SenpaiNone a întrebat:

Buna puppy dog eyes As vrea sa imi las parul sa imi creasca >: pentru ca mi l-am taiat in scari totul si arata cam naspa si parul meu este un fel de ondulat mai cret sad degeaba il piaptan dimineata cand ajung la scoala arata pufii si parca as avea un cap de leu crying intr-un fel ma bucur ca l-am taiat ca e sanatos si nu e deloc despicat happy cuaforita mi-a recomandat ca sa nu il mai dau cu placa in fiecare zii ca sa despicat foarte foarte rau a zis ca asa par despicat nu a vazut in viata sa laughing (mentionez ca acuma de 2 saptamani nu ma dau cu placa si ma straduiesc sa ma abtin =]] ) mi-a recomandat sa folosesc ulei de argan sa nu mi se despice parul si sa fie mai luminos happy dar nu stiu ar trebui sa folosesc alte produse ca sa il cresc? puppy dog eyes sau parul o sa se faca mai sanatos de la uleiul de argan si o sa creasca natural happy ce credeti? puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Aiden a răspuns:

Eu aş proceda astfel: înainte de spălare aplic pe păr protecţie termică (în jur de 12 lei în orice hypermarket), îl îndrept o dată pe săptămână şi după îndreptare folosesc două- trei picături dintr-un ulei oarecare pentru păr (de argan dacă tu vrei). Şi repet tot procesul până îmi creşte din nou părul. Sper că ajută. Succes.