| RoxyAde a întrebat:

Oare se merita sa imi cumpar o lampa uv si sa imi fac singura unghiile acasa?

9 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Nu e suficienta doar lampa

| RoxyAde explică (pentru anutza):

Stiu ca nu e suficienta doar lampa, dar ca idee daca ar fi ok sa imi iau ce imi trebuie sa-mi le fac acasa.

| RoxyAde explică (pentru RoxyAde):

*Stiu ca nu e suficienta doar lampa, dar ca idee daca ar fi ok sa imi iau ce imi trebuie sa-mi le fac acasa.

| RoxyAde explică (pentru RoxyAde):

Nu inteleg de ce mi-a scris "sa mi" cu liniuta, eu le-am scris fara.

| anutza a răspuns (pentru RoxyAde):

Trebuie sa inveti sa pui unghii, nu e greu dar nici foarte usor. Singura nu cred ca vei reusi trebuie sa inveti mai intai pasii.
Eu pun unghii la cliente si mi le fac singura.
Sa stii ca cea mai scumpa nu e lampa ci freza.
Bafta

| fustiteTUTU a răspuns:

Gasesti un kit complet pentru incepatori la 199 ron plus ca primesti ghidul cu pasi pe email si e f simplu. Produse din Germania.

http://www.softnails.ro/kit/195-kit-softnails-pentru-acasa-1.html

| emabrumareanu29 a răspuns:

Buna! Ce-ai spune sa ai un venit suplimentar?Id-ul meu este ema_brumareanu@yahoo.com ,iti pot da mai multe detalii

| kattyk a răspuns:

Dupa ce am dat banii la saloane, mi-am cumparat si eu -set complet...a iesit dezastru total-daca nu ai indemanare ca in cazul meu...in prezent am renuntat definitiv la unghii cu gel, nici nu se mai poarta. Poti sa-ti iei in schimb doar lampa si oja permanenta+un gel sigilator ceva de genul, ca sa nu-ti mai ojezi unghiile atat de des.cel putin 1 saptamana te tine oja permanenta

| Karinna1 a răspuns:

Eu zic k merita! plus gelurile care trebuie sa ti le cumperi! intr-un an sau poate nici atat iti scoti baniiwinking succes!