| BeInnocent a întrebat:

Obisnuiam sa folosesc placa o data pe saptamana acum mult timp si parul meu a inceput sa cada foare multa si din parul des pe care il aveam acum il am foarte rar. Am avut varfuri foarte despicate si le-am tuns.
Vreau si TREBUIE sa folosesc placa ( am parul cret in spate si in fata lins si arata oribil iar daca ma dau cu spuma sau ceva pe parul lins ...nu se increteste ). As vrea sa stiu cum sa il fac cat de cat sa fie mai sanatos? Ce trebuie sa folosesc?

6 răspunsuri:
| Diavolcata a răspuns:

Te dai prea mult cu placa adica lasi pe par mult. Taie varfurile despicate si arse asa scapi de ele si in plus iti creste mai repede parul. Fate mai bine cu spum dar nu mult sa nu faci matreanta happy Succes!

| sherkhan a răspuns:

Ai inceput de chelie

| Andruxoxo a răspuns:

Daca vrei neaparat să folosești placa asigură-te că este cu turmalină, dacă nu achiziționează-ți una cât mai curând. Poți folosi produse termoprotectoare înainte de utilizarea plăcii, cum ar fi Serul Hidratant Termoprotector de la Gerovital Plant - este foarte bun. Pentru căderea părului îți recomand Forcapil - sunt niște capsule pe care trebuie sa le iei de 2 ori pe zi timp de 3 luni. La mine a dat rezultate foarte bune. Ce-i drept, e destul de scump, dar ce nu facem noi pentru un par frumos? Sper ca te-am ajutat și aștept un feed-back din partea ta. happy

| BRoxana a răspuns:

Folosesti protectie inainte sa te dai cu placa? ca si asta ii foarte important, sunt spray-uri pentru protectie, nu alea ce le gasesti in real, kaufland, alea ce le gasesti in magazine/cataloage care vand asa ceva, http://www.sentera-cosmetice.ro/......pID86.html pe acesta il folosesc eu si isi face treaba, incearca sa schimbi samponul si sa iti iei unul regenerant impotriva caderii parului, eu ti-l recomand pe cel de la FAVISAN, au niste produse foarte bune si la pret foarte fain http://jurnaldebeauty.blogspot.ro/......i.html,mai sunt si cele de la gerovital impotriva caderii parului care iar sunt foarte faine, nu ii obligatoriu sa folosesti placa, daca investesti vreo 20-30 de lei intr-o perie buna,daca nu ai deja acasa,ti-l poti intinde lejer cu feonul,care la randul sau arde,dar nu asa tare si cu protectie,de asemenea poti folosi si crema de indreptat parul de la sunsilk,si aia isi face treaba,ai atatea alterntive, eu ti-am dat doar cateva accesibile, pe net mai gasesti o gramada, si naturiste si din comert, doar apuca-te repede de un tratament ceva.

| adelinna21 a răspuns:

Incerca sa iti dai varfurile inainte de baie cu o masca cu ulei si ou.intr-un bol amesteci un galbenus de ou cu 2-3 linguri de ulei de masline si aplica-l pe varfuri.lasa-l sa acctioneze minim 30 de minute.depinde de cat de lung ai parul.si la radacina te poti da cu ulei de iricini, pentru a iti creste parul.il poti gasi in farmacie

| mona a răspuns:

Renunta definitiv la placa, taie periodic din varfuri si foloseste ulei de ricin