| blueeyedgirl a întrebat:

Bunatongue am 13 ani si am un par...ciudatelbatting eyelashes adica nu e nici ondulat nici drept are natural in el are mult volum si se intorce la varfuri uneori imi sta bine, dar de multe ori nu: zici ca sunt nepiptanata si intrebarea >magica: laughing crdeti ca e bine pe timp de vara sa pulverizez apa rece in iel ininte sa-l piptan? adica sa-l mai potolesc. dar nu vreau sa se despice sau ceva... mc moolot sfaturi plz ( ma gandeam ca poate nu e bine sa-l ud asa des ca se electrizeaza ) thinking pa:*

8 răspunsuri:
| noName_8681 a răspuns:

De nu il intinzi cu placa... sau sa il ondulezi cu ondulatorul. de asemenea poti ca imediat dupa ce te speli pe cap si cand folosesti feonul sa til aranjezi cum vrei u cu o perie rotunda

| anda_1885 a răspuns:

Nu prea cred, dar am si eu aceasta problema. Cand aveam parul lung, pana acum o luna, imi umezeam varfurile cam de 2-3 degete si il cu o perie termala( adica rotunda cu gauri, cauta pe net daca nu stii cum arata) si cu feonul ii intorceam varfurie. Incearca.
Insa fiindca asta ocupa mult timp, te poti tunde mai scurd :D. Eu m-am tuns scurt( cam asahttp://cms.arond.ro/......deta_.jpg) pentru ca este foarte usor de aranjat. Dar trebuie sa ai forma fetei potrivita. Mie imi sta bine pentru ca am o fata alungita, si trebuie sa te avantajeze si nasul. D-ar prima solutie pe care ti-am dat-o mi se pare mai buna daca vrei sa ai un par lung.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Folosesti balsam? daca nu ar trebui balsamul in cazul meu aranjeaza parul.cand nu il folosesc am un volum...

| LostInWonderland a răspuns:

Daca vrei sa racesti da poti face asta... dar nu te ajuta prea mult deoarece dupa ce se va usca va reveni la forma lui... poti folosi spuma de par care se aplica pe parul ud, iar atunci cand il usuci cu feonul ii poti da ce forma vrei tu sau eventual cumparati o placa de intins parul (insa nu o poti folosi prea des pentru iti strica parul)

| Đănuţă a răspuns:

Am exact aceiasi problema straight face.
Eu il fac cu placa uneori, alteori cu ondularotullaughing Deci la mine e si ondulat si drept.
Pana sa imi cumpar placa am folosit sampon si spray pentru indreptat.Nu era drept-drept, dar oricum era ceva. Nu iti pot spune de unde l'am cumparat pentru ca l'am primit din Franta laughingDar se gasesc in mall-uri happy Succesuri la cautat :*
Dai fundits`?rolling on the floor)

| LoveMe a răspuns:

Lasa coafurawinking
pune mana pe o carte de gramatica!happy

| blueeyedgirl explică:

laughing sunt in vacanta dc sa pun mana pe carte? raised eyebrows nu pot sa ies cu parul valvoi chiar daca sunt desteapta tongue nu mai spuneti asta fara suparare big grin ca nu putem sa punem mana pe care TOATA VIATAsurprise

| Elly007 a răspuns:

Intinde-l cu placa daca il vrei dreept sau ondulezatil cu ondulatorul sau bigudiuri sau du-te la un frizer ceva sa-ti faca alta frizura