Singura nu o sa reusesti dar du'te la coafor pentru. ca o sa ai un rezultat mult mi bun. Dar ai grija pentru. ca permanentu nu arata ca parul cret natural, arata mai naspa si permanentul poate sa tina chiar si 1 an+ ca parul cret facut cu permanet e greu de intretinut si e predispus mult mai mult caderii si arderii daca folosesti placa, eu spun mai bine sa ti'l faci cu ondulatorul sau dupa baie sa iti faci codite impletite si o sa stea cret.
Da cu fixativ sau stai cu bigudiul mai mult in par sau da cu mai mult neofix pe suvita respectiva!
Pune parul pe moate cu bere,adica iei sufite cat mai groase sau scurte depinde cum vrei,iei intr-un bol bere,si uzi de fiecare data mana cu bere,apoi iti pui parul pe hartie(adica moarte)si cu un elastic sau o ata il prinzi, stai si u cv timp asa, o ora 2 depinde cat ai timp, si iti iese super tare...a si nu uita sa dai cu fixativ dupa:*:*
Din cate stiu,, permanent'' [ in adevaratul sau sens ] nu se poate.
daca in casa nu reusesti.la un coafor poate vei reusi...dar mai mult o luna sau doua [ daca e foarte bine facut ], nu cred ca ar tine
Du-te la coafor si spune-i sa ti-l faca permanent ondulat. e destul de scump, dar merita,. totusi, parul cret e greu de aranjat si intretinut, mai bine nu ti-ai dori sa il ai asa.
anonim_4396 întreabă: