Buna.Cand nu sunt ei acasa, fa-ti unghiile.Cand te vor vedea, nu vor mai zice nimic)
Eu asa fac cu multe chestii.
Incearca primadata pana se obisniesc ei, cu ceva lac transparent sa nu te dai cu colori asa tipatoare... poate asa ii mai convingi
Din punctul meu de vedere, părinţii tăi nu te lasă pentru că poate au gândirea aia mai veche, gen să nu te vopseşti pentru că nu e bine conform religiei sau pentru că cine ştie ce zice lumea, nu ştiu nu îi cunosc sincer. Încearcă să le spui că nu e nimica grav dacă îţi vopseşti unghiile, că şi prietenele tale o fac sau aplică răspunsurile de mai jos cu:să ţi le faci iar ei se vor obişnui în cele din urmă cu ideea
Bună.
De ce nu te lasă? Doar ești fată, nu? Ar trebui să vorbești cu ei și să-i întrebi de ce. Pentru început, dă-te cu culori nu foarte puternice, ca să nu ieși în evidență.
Pa, pa.
Te dai cu oja cand nu sunt ei acasa. Daca te intreaba de unghii tu te faci ca nu ai auzit si schimbi subiectul si zambesti ca si cum nimic nu s-ar intampla. Daca poate iti da o palma, tot te prefaci ca nu ai nimic, si vorbesti de altceva si zambesti.
La vârsta ta e ceva normal să-ţi faci unghiile. Încearcă să te dai pe ascuns cu culori pastel cum ar fi rozul, un portocaliu deschis sau albastru pal. Pe urmă, după ceva timp încearcă culori mai tari : roşu, negru sau culori neon. Sper că te-am ajutat. Fundă?
Atunci nu le fă. Te vor lăsa cu timpul. Mai bine pilește-le și dă-le doar cu lac incolor. Oricum, arată mult mai bine așa.