Sunt saloane unde iti indreapta parul,si tine cateva luni,aplica ceva solutie plus placa de indreptat parca, daer pretul este destul de piperat.eu iti zic sa faci un mic experiment acasa,pe o suvita, eventual care nu se vede, cu solutie de permanent neofix nici nu te costa mult vreo 5 lei.iei suvita o dai cu neofix (poti folosi un burete, vata, pensula pentru a o aplica)ti solutia cam 15-30 minute (te mai uiti si tu sa vezi,dai cu piaptanul ), dupa aplicarea solutiei neaparat sa piepteni in jos suvita, pentru neutralizarea solutiei neofix aplici apa oxigenata cea de 3 la suta e ok.limpezesti doar,nu folosi sampoane timp de o zi, doar apa din abundenta.stiu ca o sa ziceti ca neofix este pentru a face parul cret,la persoanele care il au lins,dar din experienta va zic,ca merge si invers,sa il faca lins din cret,eu pe urma dadeam cu vata doar la radacina,ca doar crestea tot cret. atentie mare la timp,verifici parul cu degetele,sa nu devina ca matasea,elastic,atunci e ars, si neapara apa oxigenata dupa, plus doar apa pentru limpezire .succes.astept rezultate
Este destul de complicat sa-ti indrepti parul cu peria. ai putea incerc asta daca parul tau iti permite sau metoda clasica dar ai nevoie de ceva ajutor (poate din parte surorii sau a mamei) http://www.youtube.com/watch?v=11QxDfQwCTU&feature=related. si uite inca ceva bun pentru parul degradat. iar in caz ca nu reusesti sa-ti indrepti parul cu peria poti sa-ti cumperi o placa de par mai ieftina dar sa folosesti produse pentru protectia parului: Byphasse sau Toni & Guy sunt foarte bune. http://www.youtube.com/watch?v=hsHDx9tzFaU&feature=related
Pfff...in primul rand vreau sa iti spun ca eu mi-as dori multtt sa am parul cret si des. Dar nimeni nu e multumit cu ce are . In locul tau l-am face cu spuma dupa ce fac baie si s-ar aranja foarte frumos. Sau mai exista creme pentru par cret, pentru definirea buclelor. In caz ca vrei parul drept, poti sa il indrepti cu placa de par. Am mai auzit eu unele fete care isi indreptau parul cu fierul de calcat, dar banuiesc ca trebuie sa pui ceva peste par...cum ar fi un tifon sau o bucata de material ca sa nu iti arzi parul.
Doamne cum sa-ti intinzi parul cu fierul de calcat? pe bune? cine a facut asa ceva? Cumpara-ti o placa si rezolvi problema pe moment. Dupa 1 an o sa ai parul sârmă! Ca sunt convinsa ca ai sa o folosesti aproape zilnic. Atunci ai sa-ti doresti parul tau natural cand ai sa vezi ca esti nevoita sa te tunzi! Si eu zic la fel ca Andra mai bine ti-ai aranja parul tau in niste bucle frumoase iar placa sa o folosesti din cand in cand.
Numai bine!
Am uitat sa zic ca tatal meu nu ma lasa sa imi iau placa ca imi arde parul (blah blah blah)
Si eu am parul cu volum si cretuliu. Am observat ca atunci cand il dau cu spray stralucire de la Nivea diamond gloss din acela roz nu se mai onduleaza. Scrie pe el ca previne incretirea si incurcarea parului. incearca si tu! acum nu o sa-ti stea lins dar macar il poti tine mai bine sub control. Nu costa foarte mult 15 lei cam asa. Cum spuneam mai sus placa nu-i chiar cea mai buna solutie.
Dedeu04 întreabă: