| Forgivenn a întrebat:

Parul meu este gras de obicei, dar de 1-2 saptamani am inceput sa am matreata si coji pe crestet.Adica nu chiar pe crestet mai sus de frunte ma bine zis.Si imi cade putin de par. Mi-am facut o masca din ulei de floarea-soarelui. Ce masti naturale stiti? In special cu oua ca am auzit ca sunt bune pentru par gras si matreata.Si masti pentru cresterea parului daca puteti sa dati.Caut si un balsam de par de la pantene.
Stiu ca am cerut cam multe... Dar ma ajutati?

Răspuns Câştigător
| maduts a răspuns:

1.Amesteca un ou cu o lingura de ulei de ricin. Aplica acest amestec la radacini, masand usor. Inveleste-ti capul intr-un prosop pentru a pastra caldura si ramai asa timp de 30 de minute. Spala-ti parul cu sampon, apoi usuca-l si aranjeaza-l ca de obicei.
oul este cel mai eficient balsam nat iar uleiul de ricin grabeste cresterea parului.

Separa albusul de galbenus si bate albusul cu un tel pana se transforma intr-o spuma groasa apoi adauga si galbenusul. Maseaza-ti aceasta spuma in parul curat, dupa spalare, si ramai asa cateva minute. Dupa ce clatesti parul tine-l putin sub un jet de apa rece. Pentru si mai multa stralucire clateste-l cu un litru de apa calaie in care ai dizolvat doua linguri de otet. Nu-ti face griji, mirosul de otet nu va ramane in par.
succestonguehappy

2 răspunsuri:
| anka a răspuns:

Pentru matreata 2 linguri oţet de mere, sau sucul de la o lămâie cu 2 linguri apă si 2 linguri ulei de măsline, se amestecă şi se masează capul, se lasă 2o de minute, apoi se spală cu şampon.
Sau: în şampon se pun 30 de aspirine pisate si se amesteca bine.
Pentru celelalte probleme poti gasi remedii pe blogul meu http://anka-flame.iblogger.org/? tag=par

| Creatza_4434 a răspuns:

Pt matreata, cojite si cresterea parului recomand uleiul de ricin.