| Roxy3 a întrebat:

Parul meu este lipsit de stralucire.Imi sta bine doar in ziua cand ma spal pe cap, atat.In rest, imi sta foarte aiurea, nu are volum si nici stralucire. Mi-am facut o masca dintr-un ou, ulei de masline si ulei de ricin, am stat 2 ore cu ea pe cap, dar fara rezultate! Ca lungime, e putin mai jos de umeri. Nu ma vopsesc. Folosesc sampon 'head & shoulders'. Foloseam si balsam, dar am hotarat ca e mai bine fara, pentru ca nici acesta nu da rezultate.Ma spal de 3 ori pe saptamana. Ce ar trebui sa afc pentru a-mi sta mai bine?

Răspuns Câştigător
| thimeyaful a răspuns:

Baga ulei de masline inainte de fiecare spalare, eu il tzin cam 4-5 ore, uneori chiar peste noapte. E genial, primesti volum, intareste firul de par, rezolva varfurile despicate, sa nu mai zic ca iti da o stralucire de invidiat. Garantat. Experienta proprie.Eu ma spal pe cap de 2 ori pe saptamana, mereu ulei de masline, balsam/masca, daca folosesti placa/ondulator(ca si mine) ai nevoie neaparat de o crema /spray care sa protejeze parul inpotriva caldurii, care sa il dai inainte sa te usuci cu uscatorul de par. Un pont pentru mai mult volum:cand iti usuci parul incepe de la ceafa spre crestet, stand cu capul aplecatbig grin. Functzioneza mereu.Si cand aplici balsamul/masca da pe lungimea parului, nu si la radacini, pentru ca sporeste secretzia de sebum si face firul de par sa "se lase". Bafta!

5 răspunsuri:
| alinoovsky a răspuns:

Buna! Nu stiu daca o sa ma crezi sau nu, dar si spalarea prea deasa a parului face rau. N-ar trebui sa exagerezi cu spalatul sau. O solutie ca sa ai un par mai stralucitor si plin de volum este sa-ti dai pe par cu un pahar de ulei de masline, sa-ti masezi pielea capului si dupa cca 10 min sa samponezi. Daca folosesti placa, ondulator, feon ar trebui sa renunti la ele, pentru un par mai sanatos. Sper ca te-am ajutat!

| BiuL a răspuns:

Presupun ca parul tau e uscat si de aia nu straluceste. Exista o droaie de sprayuri pentru stralucire de ex Nivea, Pantene, GLiss. Du-te la un magazin de cosmetice sau unul mare de genul Carrefour si ia-ti un spray de genu si aplica-l pe par de ori cate ori consideri ca e nevoie. In rest, spala parul doar cand se ingrasa prea tare, la 3 zile e ok, foloseste balsam dupa fiecare spalare, dar nu si la radacina doar pe lungimea parului, masca odata pe saptamana si cand iti usuci parul usucal tinand capul in jos. Exista sampoane balsame si masti speciale pentru stralucire sau lipsa de volum. Poti incerca si niste bigudiuri mari pentru volum.

| BombonicaXD a răspuns:

Si eu am acelasi tip de par. O zi imi sta bine si ziua urmatoare arata de parca nu m-as mai fi spalat de 2 saptamani.Am fost la dermatolog si mi-a spus sa-mi fac o masca astfel:zeama de la o jumatate de lamaie o amestec cu o lingurita de ulei de ricin, putina miere si un ou.In cazul meu a dat rezultate, incearc-o si tu, poate da roade si la tine. happy

| RoxyBrunetzik a răspuns:

Pai eu m-as bucura sa am parul tau fiindca al meu are mult prea mult volum.
Te dai cu fixativ? finca am auzit ca fixativu face ca parul sasi piarda stralucirea... Dar mai bine iti dau un sait cu cateva nautati poate te va ajuta http://www.divahair.ro/......m_parului!
Sper ca ti-am fost de folos

| Roxy3 explică:

Multumesc pentru raspunsuri! V-as fi dat tuturor fundita.