| Gabriela_9800 a întrebat:

Buna :*, parul meu mereu la de la jumatatea lui este ca o matura si as vrea sa fie si el matasos si sa nu s`m incurce asa de repede si niste trucuri pentru par drept daca se poate :d, mersi mult!

3 răspunsuri:
| shhadow a răspuns:

Pasul 1
Spală-te pe cap cu produse special create pentru părul ondulat sau creţ. În comerţ există o gamă variată de şampoane şi măşti pentru păr destinate exclusiv femeilor care îţi doresc o podoabă capilară mult mai dreaptă. Foloseşte-le!

Pasul 2
Înveleşte-ţi părul într-un prosop şi stai aşa zece minute. Apoi, prinde-ţi şuviţele de pe calotă cu un cleşte şi cu ajutorul unei perii rotative cu aer cald, usucă-ţi părul de la bază înspre creştet. Periile rotative sunt instrumente profesionale, extrem de practice şi de utile, ce înglobează foehnul comun cu peria rotundă pe care stiliştii o folosesc în saloane.

Pasul 3
Pentru finisare ai nevoie de o placă de păr. Indicate sunt cele ce au în compoziţie teflon, tourmaline şi ceramică, deoarece îţi protejează firul de păr şi îi conferă o strălucire deosebită. După ce ai terminat această procedură, aplică pe toată lungimea părului un ulei pentru fixare şi pentru domolire a firelor rebele, care încă se încăpăţânează să se aşeze!

| Fluture a răspuns:

Foloseste sampon "garnier" model din ala nou.[e o sticluta alba putin mai mica decat celelalte sampoane "garnier".:p] va fi mai matasos, cel putin l mine a fosthappy

| andreeada a răspuns:

Buna! Eu folosesc sampon Dove si il am prea matasos si prea alunecos!laughing