Dupa spalare acel onduleu dispare, asa ca repeta asta si nu-l mai impleti sau strange in coada. Dupa spalare il pieptani si-l lasi natural sa se usuce, este mai sanatos decat sa il arzi cu aerul cald de la feon.
Singurul lucru pe care poti sa il faci sa il ai drept tot timpul e sa iti faci tratament cu keratina. Atat.
Unde gasesc keratina?
Pe net si poti sa comanzi sa faci acasa sau te duci la salon. Dar e destul de scump.
Nu e indicat sa speli parul in fiecare zi. Acesta are nevoie de uleiuri si grasimi naturale
Asta fac in fiecare zi, nu e o problema.
Ca sa il faci drept ti-l piepteni foarte mult la varfuri sau cu pieptenul si uscatorul de par.
Pentru a-l face cret ori iti faci,, momite'' (adica muuuulte codite mici impletite-toate egale sau aproximativ egale) ori iti faci parul pe bigudiuri {depinde cat de cret vrei sa il ai}
Daca vrei sa ai bucle largi poti sa il tii intr-o coada spic, daca vrei bucle medii il poti tine in doua codite spic, iar daca vrei bucle mici, stranse il faci momite (ti-am zis mai sus ) (trebuie sa il tii cel putin 2-3 ore impletit pentru a obtine rezultatul dorit)
Sper ca te-am- ajutat
Buna! Daca vrei sa iti faci parul drept fara ajutorul unei placi, poti sa-l indrepti cu uscatorul de par si cu peria dupa ce ti-ai facut baie (si ai folosit bineinteles balsam de par). De asemenea daca iti doresti un par cret, poti sa-l impletesti intr-o coada dupa ce parul e proaspat spalat, sa-l pui pe bigudiuri ori sa-l rasucesti in jurul unor paie si sa dormi asa cu el. Gasesti oricum diverse tutoriale pe Youtube. Sper ca te-am ajutat!