Schimba-ti samponul cu unul facut special pentru par gras, se gasesc o gramada in magazine.
Incerca sa foloresti alt sampon poate te ajuta.eu ma spal su schauma si merge destul de bine.inainte ma spalam us h&s si mi se ingrasa parul repede.
Nu este bun samponul. Eu iti recomand, si este cel mai bine sa te speli cu sampon natural ( adica de la plafar )... Presupun ca te dai si cu balsam? Daca da... Majoritatea fetelor se dau cu balsam si la radacina, dar nu este bine decat pe varfuri
Heii:*:X! Schimba'ti samponul. Nu cred ca este asa de bun pentru ca si eu l'am folosit si nu mi-a prea placut. Incerca sa faci ceva tratament la par. Sper ca ti'am fost de ajutor. Te pup :*:*:X:X ♥
Draga mea te sfatuiesc sa nu mai folosesti acest sampon pentru ca acest sampon l-am folosit si eu si am avut aceleasi probleme ca si tine foloseste mai bine un sampon natural de la farmacie eu asa fac si a sti ca parul meu este fff frumos.
Pai schimba samponul. daca vrei volum la par foloseste nivea volume sensation si ca sa nu mai fie incalcit piaptana-te si inainte sa te speli si dupa ce te speli. dar efectul nu o sa fie imediat. abia dupa vreo 2 saptamani o sa se vada schimbarea. dar trebuie sa te speli pe cap doar o data pe saptamana ca daca te speli mai des scalpul devine sensibil, iar ca urmare poate incepe sa-ti cada parul. sper ca-ti vor fi de folos sfaturile mele.
Pai schimba-ti samponul.cumpara un sampon pentru par gras, iar balsamul de asemenea si da-l numai d la jumatea firului pana la varfuri. daca te dai la radacina ti se imgrasa parul si mai repede
Probabil vrei sa spui ca ai parul gras. In situatia asta trebuie sa fol sampoane medicinale precum Herboschopy de urzica, Alpecin, Vichi Dercos, Ducray, Foltene, Apivita, Mediket Ictamo, Gerovital. Cam pe astea le stiu eu. Toate gamele astea au sampoane pentru par gras. Din pacate trebuie sa nimeresti unul care sa ti se potriveasca parului tau. Si eu am problema asta cu parul gras. Am incercat Alpecin si Squanorm de la Ducray si nu am vz nici un rez. Acum mi-am luat Vichi Sebocorector sa vad ce si cum dar sincer nu imi fac mari sperante. Chestia e ca unele sunt 40 50 RON si sa dai atatia bani si sa nu isi faca efectul e nasol.
Cel mai bine te duci la dermatolog.
Bafta!
Pai poate sa fie si de la pubertate. Dar incearca alt sampon. Nu e vina samponului. Ci organismului. Nu te spala zilnic pe cap. Ca o sa te doara. Foloseste alt sampon
oliviaa29 întreabă:
violetaaaa11 întreabă: