Buna,
Daca ai un corp perfect atunci ultima rochie ar merge ( cea de seara ) restul nu au nimic deosebit, parca nu ar fi bune pentru un eveniment de sarbatorit.
Recomand sa mai cauti ceva intre ultima si restul.
Eu tias recomanda-o pe cea neagra daca esti inalta si slabuta.mi se pare cea mai eleganta. cele 3 de diferite culori sunt mai....nu asunt f elegante ...si cea portocalie e draguta dar depinde de corpul tau
Sincera sa fiu, toate sunt superbe. Insa eu as alege-o pe prima sau a treia, si as accesoriza-o cu niste pantofi culoarea partii de sus a rochiei, sau negri, ..parul prins in coc, un medalion la baza gatului, sau ..doar niste cercei maricei, dar nu kitchiosi. Imaginea asta mi-a venit in cap, arata. distins, si desigur, un clutch tot culoare partii de sus a rochiei. Sper ca te-am ajutat.
Ca prima am eu:X numai ca acolo e cu albastru. am margele albe subtiri si ii iau cu o pereche de pantofi cu platforma sau merge si cu balerini:* distractie plcuta
Ultima cea mai frumoasa, decenta si dragalasa pentru un banchet. Mi-am luat multe rochite de pe maxine.ro si ti l recomand este un site de incredere! si eu am o rochie fix ca aia neagra doar ca a mea e pe rosu. e superba un vis, paiete superbe si sta minunat pe corp, e frumoasa, galanta, perfecta si preturile de pe maxine sunt bunee. Chiar ti-o recomandd! Funda?
Iti recomandam siteul www.eldiva.ro Colectii noi in fiecare saptamana! NOU Rochii superbe de la CHANTTAL :*
Eu as alege-o pe ultima cea neagra, cred ca se potriveste cel mai bine pentru banchet.
Desi cred ca ai gasit deja ceea ce te interesa, pentru viitoarele evenimente iti recomand cu caldura rochita de mai jos.
http://www.pako.ro/produs/rochie-de-bal-elegance-1621-250813127
Iti garantez ca este superba!
DaciaRomania întreabă: