| HermioneLove a întrebat:

Pentru fete: Voi ce folositi cand va epilati? (lama,ceara, epilator etc) Eu am vrut sa ma fac cu lama dar am auzit ca nu e bine..pentru ca parul creste repede la loc si chiar si mai mult.Iar cu ceara e cam dureros.Voi ce folositi?

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ceară și aparat de epilat Braun.
Lama este strict bărbătească.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Folosesc bigul de ani de zile si nu creste mai des asa cum se vorbeste

| BiuL a răspuns:

Eu ma fac cu lama si nu e adevarat ca parul creste mai gros sau mai mult, insa creste repede, cam in 2 zile. ma faceam si cu epilatorul dar desi ei zic ca efectele dureaza 4 sapt, pe mine ma tineau o saptamana...
oricum nu prea doare, dar cu ceara e dureros.

| betti a răspuns:

Nu ma epilez! Mama folosea ceara cind se epila si parca o data m-a epilat si pe mine tot cu ceara.Nici nu cred ca pe atunci existau mai ales epilator, dar probabil nici lama.

| gingergirl1 a răspuns:

Pe picioare ma fac cu aparatul de ras si pe maini cu crema depilatoare(cu totul ca mai bine e cu aparatul pentru ca smulge parul din radacina)
Oricum, la vara vreau sa ma fac cu ceara!winking

| inconscient a răspuns:

Eu folosesc crema depilatoare de la Farmec, e buna, dar trebuie aplicata in cantitate mai mare ca sa mearga! Nu creste chiar repede si nici prea gros sau prea m, are!

| Diavolcata a răspuns:

Crema Depilatoare

| StefaniaM a răspuns:

Crema Depilatoare

| xCrazyGirl a răspuns:

Eu folosesc o crema fff buna pentru ca cu lama iti cresc 3 fire unde ai 1

| BeHappyAndSmile a răspuns:

Cu lama iti creste parul la loc in maxim o saptamana mie imi creste odata la 3 zile...firele iti cresc mai negre, mai groase si dupa daa te faci cu aparatul sau ceara te va durea putin mai tare deoarece este firul mai rigit si risti sa te tai daca te grabesti; cu ceara daca faci de la inceput nu doare foarte tare te vei obisnui si trebuie sa mergi la salon odata pe luna si firul de par iti creste la fel nu ca la lama si este mai bine deoarece ti-l smulge din radacina; la aparat depinde ce fel de aparat ai se pot strica si repede depinde de firma sincer nu am ce sa iti recomand pentru ca nu folosesc aparatul; mai exista si crema depilatoare care iti "arde" firul, iti pui crema stai in jur de 7-10 minute depinde, si dupa ti-l iei cu un burete si apa calduta firul iti va creste la fel nu mai gros cum iti face lama dar iti creste tot asa odata pe saptamana sau la 3 zile pentru ca nu ti-l scoate din radacina. Eu zic ca cea mai buna este ceara, aparatul, crema si ultima lama. Eu mai mult folosesc lama pentru ca nu am timp sa ma duc mereu la salon dar nu iti recomand sa faci ca mine. Baftahappy

| SCG8 a răspuns:

Eu de curand mi-am cumparat o crema depilatoare pentru ca am auzit si eu ca aste mai bine cu crema depilatoare caci parul nu creste la fel de repede poti incerca si tu o crema depilatoate ca ewste mai buna dar depinde si unde vrei sa te epilezi!

| AnaMaria101 a răspuns:

Iti recomand ceara. Prima data va durea putin dar apoi te vei obisnui. Plus ca daca te faci cu lama, cum ai zis si tu, firul isi intareste radacina si daca apoi te-ai face cu epilatorul sau ceara te va durea cumplit.