| Denianonim a întrebat:

Bună
Peste 2 săptămâni începe școala...
Cu ce să mă îmbrac in prima zi de școală?( nu rochie)
Sunt fată, imd am 14 ani sunt slabă am 1, 65 si 44 de kg
Vreau niste idei
Să fie mai îndrăzneață ținuta
Ceva machiaj?
Dau funda

Răspuns Câştigător
| wonderwoman123 a răspuns:

Un machiaj cat mai sexy, un ruj rosu, contur(daca nu ai fata ovala, e esential) bush, iluminator, iar la ochi ceva sexy si indraznet, un smokey eyes cu marouri e ceea ce folosesc cand vreau sa fiu mai sexy.
Cat despre haine, sa fie ceva sexy, o pereche de blugi negri si o bluza alba.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La scoala trebuie sa mergi imbracata cat maimodest, normal si natural. Fara machiaje si fara tinute indraznete, pentru ca faci impresie proasta profesorilor inca din prima zi de scoala.
EStri prea mica sa impresionezi, dar daca o faci, fa-o in sensul bun si corect, ca un copil inteligent, care merge la scoala sa invete, nu sa se distreze.

| ALGator a răspuns:

Orice imbracaminte care e de bun gust si potrivita pentru ideea ca la scoala esti ca la locul de munca, nu la petrecere. E bine sa ai un aspect ingrijit, daca iti place si tie.
Cu cit tinuta e mai indrazneata, cu cit te departezi de ideea rostului tau pe la scoala. Pina la urma nu conteaza ce impresie faci altora. Dar macar tie trebuie sa-ti faci impresia ca te duci la scoala in primul rind ca sa pui bazele fericirii tale din anii nu foarte indepartati ai maturitatii: sa ai o meserie in care sa te ocupi cu ceva de care iti e drag si sa-ti asigure traiul material pe care ti-l doresti. Lucrurile astea le faci pentru tine de acum.
Machiajul cel mai tare e cel care te face frumoasa dar care da impresia ca nu esti machiata.
Intr-adevar, in functie de cum sunt ceilalti colegi, si cit de mare e increderea ta in tine (daca te domina ei sau nu) trebuie sa te integrezi si cu stilul lor. Nu merita sa fii luata la misto pentru ca umbli ca o calugarita. Ai nevoie de ei si de atmosfera placuta ca sa poti invata linistita.
A fost o simpla paranteza, nu vreau sa-ti dau lectii.

| BiancaBiBy a răspuns:

Fiind ca si eu am trecut prin ceea ce treci tu, parerea mea e sa mergi pe clasic, o camasuta alba cu o pereche de blugi skinny si tenesi, un coc, ca accesoriu un ceas iar ca machiaj putin rimel si creion, un luciu de buze nude si vei fii spelndida! Succes! :*

| anonim000x a răspuns:

Pai, iti iei niste blugi negri si o camasa in carouri( stii tu la ce ma refer), un ghiozdan (nu concurezi pentru "Bravo ai stil", asa ca imbraca-te normal), ca accesorii, ia-ti maxim niste bratari si cercei, nu trebuie sa exagerezi.

Ca machiaj, iti poti acoperi imperfecțiunile(cearcane, pistrui, roseata) cu corector, daca ai niste sprancene "invizibile", contureaza-le, niste rimel si luciu de buze/ruj subtil cred ca ar fi ok.