Ți-aș sugera balerini negri. 10 cm e chiar mult. O să ai 1, 78, sper să fie băieți cu care să dansezi.
10 cm... Hm. Nu o să fie foarte incomod? Totuși e banchet și o să dansezi...
Acum alegerea e de partea ta.
Succes și distracție plăcură!
Sincer nu ma prea preocupa banchetul O sa spui de ce. Nu stiu... ma gandesc mai mult la examenele finale iar despre cum o sa ma imbrac la banchet nu stiu. Nu am de gand sa comand ceva de pe net, o sa cumpar din magazin si ce o sa imi placa atunci pe loc o sa imi cumpar.
Nu are rost sa iti sugerez cum sa te imbraci pentru ca gusturile nu se discuta iar asa ca idee... imbraca-te cum iti place nu cum o sa te placa cei din jur
Da, o sa fii prea inalta, sunt baiat si iti zic ca nimanui nu ii plac fetele mai intalte, nu iti lua toc ca o sa fii mai inalta ca 2 treimi din elevi tai si o sa pari ridicola si neatragatoare, rochie la comanda... hm, nu stiu ce sa zic aicea e bine, numai nu exagera, totusi o sa o porti doar 1 zii, daca e foarte pompoasa si oricum nu o sa fie asa cum te astepti, crede-ma... nu vine super man si te dezvirgineaza, doar stai la masa in timp ce majoritatea vorbesc, si daca poti dansa de rochie e bine, nu stiu ce sa zic cu modelul rochiei in schimb, daca ai avea o poza, un link cu ceva aproximativ, sa iti zic parerea mea, bft (acum depinde si unde stai, ca difera de la regiuni la regiuni ca nu poti cumpara fitele din Bucuresti cu un oras mai mic )
Nu vine super-man si ce? te rog sa ai grija cu vocabularul e o intrebare despre o petrecere pe care o astept de mult timp, ai intrat prea adanc in detalii neinteresante...
Bah acum dc vr sa porti tocuri sau nu e problema ta dar sa ti minte ca orice merge cu negru...de machiat eu as opta{parerea meaeu asa ma machez la evenimente si uneori cand merg in oras} cu fard crem sau alb-unele exceptii la ziua mea am fost machiata cu gri mai inchis- mascara putin blush si gloss sau ruj...dc vr poti sa te dai si cu fond de ten sau pudrasa te distrezi