| Veroniquest a întrebat:

Peste cateva saptamani am un party.[my boyfriend party]. Si stiti voi fetele.Problema noastra cea mai mare e.Cum Ma ImbRac?[mai ales ca in acea zi facem si noi 1 an de cand suntem impreunabig grin] Eu mi-am facut tinuta dar nu stiu daca e ok...deci.Am niste Blugi Stramti, bluemarin, un top fara bretele[cu umerii goi] mai larg gri, cu dungi negre, in picioare niste balerini gen papuci de balet abi, colier negru cu ceva pietricele rosii si bratara tot rosie, iar, seara sa nu-mi fie frig... iau un bolero de blugi care seamana cu pantalonii, iar parul cred ca am sa-l prind spichappy
Mulumeesc!

2 răspunsuri:
| Sheili a răspuns:

Nu conteaza aspectul tau conteaza sati placa petrecerea si daca baiatul te iubeste nespus de mult lui nu-i va pasa imbracamntea ci zimbetul tau de pe fata daca vei zimbi atunci si el va zimbi deci succes si la multi ani!

| Alexxaaa a răspuns:

Incearca sa porti ceva SEXY...sa te observe LUMEA (daca vrei sa fi in centrul atentiei incearca - orochita scurta cu patofi cu toc, un bolerou sau un sacou, parul desfacut la spate si intr-o parte pune o fundita -) daca nu esti ok sh cu ce te imbraci