| IubireaColoRata a întrebat:

peste cateva zile e ziua de nastere a unei prietene [ face 14 ani ] si nu am nici o idee ce sa ii cumpar. Vreo idee? fundita:X

Răspuns Câştigător
| PiluLă a răspuns:

Buna... iai ceva ce sa tina minte sa ii ramana amintire poate o bratara sau un ursulet dar ai putea sa ii cumperi si un parfum sau ceva de genu...bye:*

12 răspunsuri:
| Bojthe a răspuns:

O carte
un parfum
o bluza
un ursulet de plus
o bratara
o rama foto in care bagi o poza cu voi
o esarfa
niste cercei
lac de unghii
un set de lenjerie intima
o geanta
succes la cumparaturi fundita?

| Patricia a răspuns:

Puteai sa ne dai si noua niste informatii despre stilul eiwinking
I-ai ceva ce isi doreste...
i-ai un lant de argint cu zodia ei de ex
sau un tricou
o esarfa si inca ceva
o cartethinking
niste cercei
o bratara
thinking nu prea am nici o idee asa mai mareata,
Puteai sa ne zici care ar fi bugetul in care ar trebui sa te incadrezithinking
Poti sa ne zici mai jos
O sa revin mai tarziu laughingpoate imi vine inspiratia

| lovem3 a răspuns:

Pai daca iti este o buna prietene i-ai putea face ceva personalizat o pernuta in forma de inimioara imprimata o poza cu voi 2 iar pe spatele pernei poti scrie cateva cuvinte de prietenie. sau un ursulet (ceva de plus)si in mijloc are rama unde poti pune poza cu voi 2.

indiferent de ce ii vei face alege un cadou care sa ramana in amintirea ei si sa-l poata pastra mult timp:*

lma pentru prietena ta sa-ti traiasca:*

| hgfdsa a răspuns:

Ii poti lua ceva de imbracat( un pulover, niste pantaloni), niste accesorii (bratari, inele, o genuta), o rama in care sa pui o poza cu tine si cu ea sau ceva personalizat.acum vezi si tu ce i se potriveste, ce fel de personalitate are.happy

| Georgii a răspuns:

Hey! Este foarte frumos gestul tau. Orice fata se bucura mult cand primeste o pereche de cercei cu un model deosebit si o oja viu colorata, poti sa ii cumperi si o bluza tongue ceva de imbracat! happy Spor la cumparaturi!

| Annye18 a răspuns:

Poti sa scoti o poza cu voi... o pui intr'o rama... si pe langa asta mai vezi tu. In general intentia conteaza!

| jm3k3ru10 a răspuns:

E foarte dificila intrebarea care ai pus-o. E foarte greu de ales eu iti recomad ceva un ersulet o ciocolata sau o petrecere surpriza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un vibrator

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O pereche de patine daca merge la patinoar...incearca pe www.SportGuru.ro. Au preturi ok. Eu am luat tot pentru cadou si mi le-au trimis de pe o zi pe alta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că este OK să-i iei nişte brăţări, cercei, poate un medalion haios. Oricum tu o ştii cel mai bine şi îi poţi alege nişte accesorii care să i se potrivească ca stil. Îţi recomand un site, poate te inspiră. www.crownfashion.ro

| IubireaColoRata explică:

Ai putea sa ii iei o bluza sau ceva special sa ramana amintirewinking cum ar fin lantisor cu numele ei sau ceva mascota vezi ce mai gasesti prin magazine!

| IubireaColoRata explică:

Buna faza cu vibratorurolling on the floor

poate o sa ma gandesc si la astarolling on the floor