Buna... iai ceva ce sa tina minte sa ii ramana amintire poate o bratara sau un ursulet dar ai putea sa ii cumperi si un parfum sau ceva de genu...bye:*
O carte
un parfum
o bluza
un ursulet de plus
o bratara
o rama foto in care bagi o poza cu voi
o esarfa
niste cercei
lac de unghii
un set de lenjerie intima
o geanta
succes la cumparaturi fundita?
Puteai sa ne dai si noua niste informatii despre stilul ei
I-ai ceva ce isi doreste...
i-ai un lant de argint cu zodia ei de ex
sau un tricou
o esarfa si inca ceva
o carte
niste cercei
o bratara
nu prea am nici o idee asa mai mareata,
Puteai sa ne zici care ar fi bugetul in care ar trebui sa te incadrezi
Poti sa ne zici mai jos
O sa revin mai tarziu poate imi vine inspiratia
Pai daca iti este o buna prietene i-ai putea face ceva personalizat o pernuta in forma de inimioara imprimata o poza cu voi 2 iar pe spatele pernei poti scrie cateva cuvinte de prietenie. sau un ursulet (ceva de plus)si in mijloc are rama unde poti pune poza cu voi 2.
indiferent de ce ii vei face alege un cadou care sa ramana in amintirea ei si sa-l poata pastra mult timp:*
lma pentru prietena ta sa-ti traiasca:*
Ii poti lua ceva de imbracat( un pulover, niste pantaloni), niste accesorii (bratari, inele, o genuta), o rama in care sa pui o poza cu tine si cu ea sau ceva personalizat.acum vezi si tu ce i se potriveste, ce fel de personalitate are.
Hey! Este foarte frumos gestul tau. Orice fata se bucura mult cand primeste o pereche de cercei cu un model deosebit si o oja viu colorata, poti sa ii cumperi si o bluza ceva de imbracat! Spor la cumparaturi!
Poti sa scoti o poza cu voi... o pui intr'o rama... si pe langa asta mai vezi tu. In general intentia conteaza!
E foarte dificila intrebarea care ai pus-o. E foarte greu de ales eu iti recomad ceva un ersulet o ciocolata sau o petrecere surpriza.
O pereche de patine daca merge la patinoar...incearca pe www.SportGuru.ro. Au preturi ok. Eu am luat tot pentru cadou si mi le-au trimis de pe o zi pe alta.
Cred că este OK să-i iei nişte brăţări, cercei, poate un medalion haios. Oricum tu o ştii cel mai bine şi îi poţi alege nişte accesorii care să i se potrivească ca stil. Îţi recomand un site, poate te inspiră. www.crownfashion.ro
Ai putea sa ii iei o bluza sau ceva special sa ramana amintire cum ar fin lantisor cu numele ei sau ceva mascota vezi ce mai gasesti prin magazine!