| Mihaa22 a întrebat:

Buna,
Peste o luna sunt invitata la o nunta și nu știu cum sa îmi aleg rochia.
Am tenul rozaliu dar mega deschis, ma roșesc dor in obraji. Am 1, 60…parul saten închis. As vrea sa fie rochie lunga, ceva frumos și de efect dar nu tip prințesa, nu vreau sa o eclipsez pe mireasa cu rochia mea dar nici foarte mulată, gen tip A. Problema este ca nu știu ce culoare ar putea sa mi se potrivească.

22 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Nuanta corecta se alege in functie de subtonul pielii.E valabil pentru machiaj, par si haine.Culoarea roz, de exemplu, poate avea mai mult albastru sau mai mult rosu in compozitie, rezultand 4 nuante diferite.Cauta 12 seasons theory pentru a afla ce anotimp esti si ce set de nuante ti se potrivesc.

https://www.youtube.com/results?sp=mAEA&search_query=subtonul+pielii

| sammie a răspuns:

Bună! După cum te-ai descris eu sunt convinsă că o rochie scurtă și elegantă ( albă cu ceva sclipici sau ceva strălucitor de preferat ) ți-ar sta bine. Una puțin mai sus de genunchi. Și niște pantofi cu toc ( înalți, albi și tot cu ceva sclipici ).

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-ți mai face gagică-tu?

| Ilovedinero a răspuns:

Negru ( o sa iti scoata parul in evidenta
Crem ( o sa iti scoata nuanta pielii in evidenta)
Albastru ( o sa iti scoata ambele in evidenta) Aceste sunt culorile pe care le folosesc mereu cand nu stiu ce sa port

| DomnulPoliticos a răspuns:

Eu zic ca poti profita de sansa ca sa arati chiar mai bine decât insasi mireasa happy

| Catlove33 a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Nu ar trebui sa arati mai bine de cat mireasa

| dullcat a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

E nesimtire sa vii imbracata de parca e petrecerea ta.

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru dullcat):

Dar tie nu ti ar placea sa fi cea mai frumoasa de la nunta?

Nunta e un eveniment special pentru doi oameni, nu concurs de fashion.La nunta ta esti in centrul atentiei, la a altora nu.

Daca eram sex opus mai imbracam cel mai provocator posibil sa atrag atenția toti barbarii sa saliveze dupa mine

| anonim_4396 a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Nu conteaza cu ce se imbraca femeia. Daca op este frumoasa si mireasa este cam nasoala, tot pe op vor fi toti ochii. Si dac vine in blugi si un hanorac. Este la fel ca la barbati, oricat de bine te-ai imbraca, freza, parfuma, daca vine unu care arata bine si este imbract ca la munca, toate fetele se vor uita la el. Asa ca op, sau alte fete de la nunta pot atrage atentia in mod involuntar. Daca se imbraca decent, femeile o vor barfi, gen ia te uita si la asta zici ca a venit la pomana, nu la nunta. Barbatii vor spune: ce draguta este tipa, si asa modesta. Daca se imbraca super sexy, femeile vor supune : o vedeti pe asta, cum sufera de atentie, ce vulgar este imbracata, iar barbatii vor spune: mama ce bunaciune! Deci este loose/ loose, orice ar face op. Sa speram ca op, si celalalte invitate sunt urâte, astfel mireasa va beneficia de toata atentia happyhappyhappy

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce înseamnă op

Original poster.

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

Exista mii de modele de rochii decente si frumoase care sa nu eclipseze mireasa. Vobesti aiurea.Mai exista si femei normale, nu numai barfitoare.Iar la pomana nu vine nimeni in rochie, daca ai oferit vreodata asa ceva pentru sufletul nu stiu cui.laughing) Deci nu e loose loose.Pana la urma op e invitata, nu gazda.E acolo sa se bucure alaturi de nuntasi si sa dea bani (ca despre asta sunt in principal nuntile romanesti) nu sa le dea altora peste nas cu garderoba ei.

Cred ca mai iei la misto happy

Sper ca te-am jignit

| anonim_4396 a răspuns (pentru dullcat):

Hai sa duc discutia si mai departe! Daca vine chad, fura si mireasa si pe op happyhappy ( just a joke)

Ce?

Am spus ca sper ca nu te-am jignit

| DomnulPoliticos a răspuns:

Tocmai am observat ca esti sexista, deci retrag ce am zis sad

| floruits a răspuns:

Bună!

Eu îți sugerez următoarele culori:
• Negru; Îți va sta chiar foarte bine!
• Roșu închis;
• Verde smarald;
• Alb sau crem;
• Albastru sau turcoaz.

Sper că te-am ajutat! Încearcă culoarea negru sau roșu.
Îți va sta bine!