| Adela50 a întrebat:

Peste o saptamana am un botez, dar unghiile mele mi se exfoliaza. Vreo idee ca sa nu se mai exfolieze si sa`mi creasca mai mari? Fundita.happy

Răspuns Câştigător
| Andr33a_4197 a răspuns:

Zeama de lamaie este unul dintre cele mai bune tratamente naturiste, aflate la indemana oricui pentru intaririea si stimularea cresterii unghiilor. Dupa doar o saptamana de folosire a tratamentului, unghiile devin mai rezistente si au un aspect mai sanatos. Zeama de lamaie se aplica de 2-3 ori pe zi pe unghii cu ajutorul unei pensule (din aceea care se foloseste la aplicarea lacului de unghii).

Este foarte important sa se foloseasca doar suc de lamaie proaspat si sa nu se spele mainile timp de 2-3 ore de la apliacarea pe unghii a tratamentului

7 răspunsuri:
| T30D0RA a răspuns:

Mananca alimente cu calciu (lapte, iaurt etc.) si bea multa apa. Eu asa fac si unghiile cand imi cresc sunt tari si nu se exfolieaza.

| Sara2 a răspuns:

E la avon la nail expert intaritorul de unghii cu praf de diamante, e miraculos, mi l-am luat eu, asa ca dai fuguta la magazinul avon din orasul tau ca prin comanda nu ai timp

| claudia_7744 a răspuns:

Mie de obicei oja imi intareste unghiile...si reusesc sa le am f mari dar daca zici ca ai problema asta.de ce nu incerci sa folosesti niste unghii false
?
poti sa le mai tai putin daca sunt prea mari. ti le faci cum vrei u. app eu ca sa am unghiile tari beau lapte in fiecare dimineatatongue! si cum ti-am zis daca le las fara oja mi se exfoliaza si se rup mai repedesad

| l0rre a răspuns:

Buna.cumpara de la farmacie ulei de ricin. e in jur de 3 lei. aplica pe unghii dimineata si seara pentru un efect mai rapid.Iti vor creste mult mai mari si nu se vor mai exfolia.

| Denisa_3969 a răspuns:

Pai nu prea pot sa-ti creasca prea mari intr-o saptamana, dar si mai mici, facute cu un model frumos pot sa iasa in evidenta.
http://images02.olx.ro/ui/2/32/66/20152666_1.jpg
http://www.salonsublim.ro/manichiura_pedichiura.htm
Sper sa-ti fie de folos:)

| sweet_3921 a răspuns:

Du-te la un salon si fa tratamente pentru unghii.asta cred ca ar fi cea mai favorabila solutie. Pupicy :*

| onlyArmina a răspuns:

Incearca sa le dai cu lapte, sau lamaie. Poti sa incerci si cu creme de la Hemel. Distractie placuta! te pupic