Un singur obiect de toti banii disponibili! nu multe chestii ieftine, unul si de calitate! nu stiu, dar iti dau cateva indicii din care alegi tu care crezi ca i s-ar potrivi : ceas, ochelari de soare, camasa, cravata, un mouse si un mousepad smecher, ceas de perete, parfum. Baftaaaaa!
Poi. haine.sau ceva un tricou personalizat.cu ceva amuzant si niste ciocolat.sau ceva haios...un joc pe PC sau PS2-PS3 orice ce ai vrea tu sau se plange el ca vreau aia sau aia...=)
eu cred ca sunt frumoase cadourile personalizate ai putea sa incerci o perna si + ceva gandeste-te la obiecte haioase.sau daca poatra cercel ai putea sa incerci un cercel de firma=)Bafta! la gasirea unui cadou
Pai,e u cred ca ai putea sa ii iei un ceasa sau un parfum mai scump.de firma! sau daca tie un prieten bun cu care de obicei te distrezi mult : fai un tricou personalizat cu un mesaj distractiv!
Pai cu 100 lei la majorat? Nu prea ai ce lua. dar hai sa zicem.Merge o camasa de matase fina intr-o culoare care crezitu ca ii place.Un parfum. Daca ii place muzica ii poti face un CD cu melodiile lui preferae.In fond, gestul conteaza.Succes!
Cumpara-i ceva util sau ceva ce crezi ca si-ar dori el. Cu 100 de lei ii poti cumpara lucruri destul de faine
Fa sex cu el drept cadou... iti cumperi un costum de iepuras sau pisicuta neagra si ii faci cel mai tare cadou
Daca este fumator ia-i putea lua o PIPĂ. Dar daca vrei ceva mai...comun ar putea fi: un parfun, o camasa, sampanie,...
Buna.Pai mai intai stii ca la majorate se face pe langa cadoul achizitionat, se mai face si cate o pereshe de papucei de bebelush sau un costum de bebe sau chiar o suzeta. Si pentru adevaratul cadou i-ai putea lua un set de berberit sau nu stiu.nu am idei momentan . Scuze.