| OglindaOarba a întrebat:

pielea de desuptul ochilor[unde se formeaza cearcanele] are o culoare movuliesad...nu stiu de ce, si nu stiu ce sa fac sa nu mai aiba culoarea aiasad. Dimineata am cearcane, iar dupa ce se retrag, pielea capata culoarea movuliesad. Am incercat comprese cu lapte dar deagasad. Ce sa fac?cryingcrying

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| adinutza_2196 a răspuns:

Cred ca cea mai buna idee ar fi sa incerci tot cu comprese din infuzie de flori de tei. Compresele se tin pe ochi 20 minute, sau infuzie de albastrele. Compresele se aplica caldute si se tin in jur de 15 minute. Daca nu merge nici asa... ultima solutie e batonul corector.

| Minnie a răspuns:

S-ar putea sa ai probleme la rinichi, asta e o cauza a cearcanelor ce nu dispar cu comprese

| Stephisorrr a răspuns:

Pai.
Ai nevoie de mai multa odihna happy
Dar ai putea face un"tratament" big grin
cu o masca de fata.
si sa iti pui castraveti pe ochi
mama mea asa folosea thinking
in fine. sper ca te-am ajutat
funda pls?puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-r putea sa i paraziti intestinali cum ar fi toxocaroza. Fa-ti niste analize de sange ELIZA! Si eu am avut aceasta problema, si ai grijapt ca daca nu te tratezi din cauza lor poti siorbi.Eu am fost nocorcoasa si i-am descoperit inainte de asta.straight face

| iasmina0archie0fan a răspuns:

Si eu am aceeasi problema. Insa mereu arata astfel. Solutia e batonul corector

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wei, iti pot zice una, gateste coliva si la ripa...))))glumesc ...de ce nu incerci la medicul de famile, sunt sigur ca te va ajuta, succese